Izvor: Kurir.rs
04.02.2023 u 15:53
0

„LJUBAVNICA TI JE BILA BOLJA OD ŽENE, ZVALI SMO JE SINDERELA“: Lalić udario na Miljkovića, pa dobio brutalan odgovor!

Nakon što je Belivuk završio sa ispitivanjem Lalića, Miljković se javio za reč jer je želeo da mu postavi još nekoliko pitanja.

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je održano još jedno ročište na suđenju Veljku Belivuku i njegovom kriminalnom klanu. Svedok saradnik Srđan Lalić otkrio je nove jezive detalje ubistava, a spomenuo je i ljubavnicu Marka Miljkovića.

SUTRA NASTAVAK SUĐENJA: Belivuk ponovo ispituje Lalića

Nakon što je Belivuk završio sa ispitivanjem Lalića, Miljković se javio za reč jer je želeo da mu postavi još nekoliko pitanja.

Miljković: Da li tužioci imaju skaj od nekoga drugog?

Lalić: Ja znam da tvoja ljubavnica ima skaj koji sam ja nabavio

Miljković: Sudija što mi niste stavili još ubistva na teret a ne samo šest?

Sudija je tada upitala zašto je bitan taj odgovor.

Lalić: Tvoja ljubavnica ima skaj, ti si joj ga kupio i ona ga je koristila. Da kupio si tvojoj ljubavnici Ani koja je na skaju bila Sinderela i složili smo se da je lepša od tvoje žene.

Miljković: Pa znam i ja za tvog dečka Borisa Vojinovića i devojku sa kojom si bio koja je šišala kerove.

Miljković: Rekao si da je Zema trebalo da se okumi sa Miletom Radulovićem? Gde je pop ako su trebali da s eokume?

Lalić: U crkvi

Miljković: Koje Lalić ima materijalne dokaze za ubistva?

Sudija: Odbija se

Miljković: Pa onda nemam više pitanja, to sam hteo da pitam za svakog pojedinačno

Podsetimo, ročište je proteklo u znaku rasprave i tenzije, Lalić je govorio detaljno o ubistvima, kao i o pripremi nereda i atentata na predsednika Vučića.

Na kraju, kako su na kraju odbijeni svi zahtevi za ukidanje pritvora, saopšteno je da je naredno suđenje zakazano za 20, 21 ,23 i 24. februar sa početkom u 9.30 sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter