Izvor: TELEGRAF
05.10.2023 u 12:40
0

UPOMOĆ, OTEO ME AUTOMOBIL! Nestvarna priča iz Škotske, evo šta se dogodilo (FOTO)

Brajan Morison (53) tvrdi da ga je “kidnapovao” sopstveni električni automobil zbog čega je bio primoran da pozove policiju u pomoć.

Nesvakidašnji događaj zabeležen je u nedelju 1. oktobra u Škotskoj.

Morison je vozio četvorotočkaš kada je prišao kružnom toku i shvatio da ima problem.

“Vraćao sam se kući s posla, a kada sam pokušao da usporim, nisam uspeo. Potom sam čuo glasno škripanje, koje je zvučalo kao kočione pločice. Ipak, automobil je nov i znao sam da ne može biti problem s njima”, rekao je čovek.

PUSTIĆE ROBOTE PSE NA STADIONE: Evo čemu služe – kad saznaze razlog NEĆETE IĆI NA UTAKMICE (VIDEO)

Nekoliko trenutaka kasnije našao se na ravnom pravcu, pa je pomislio da će uspeti da zaustavi auto. Tvrdi da se to nije dogodilo.

“Bio sam zarobljen u automobilu koji se kretao brzinom od 48 km/h. Možda ne zvuči brzo, ali kad nemate kontrolu nad kolima, to je zastrašujuće”, objasnio je.

Tada je pozvao pomoć, a ne dugo potom ugledao je tri policijska vozila.

“Dobili smo prijavu da vozač ne može da zaustavi električni automobil. Naši službenici su odmah reagovali i zaustavili vozilo, bez oštećenja”, saopštili su nadležni.

Morison kaže da je izvukao ključ iz kontakt brave, pritiskao dugme za napajanje, ali ništa nije pomoglo da se četvorotočkaš zaustavi.

Na kraju, policijski kombi je stao ispred njega i tako ga usporio.

“Bio sam 100% koncentrisan na upravljanje. Ušao sam u zadnji deo kombija i tako se zaustavio. Potom je policajac uskočio u moj auto”, ispričao je čovek.

Portparol kompanije koja proizvodi pomenuti e-automobil navodi da su u kontaktu sa Brajanom Morisonom.

“Naš inženjerski tim će detaljno pregledati vozilo. Ovu situaciju shvatamo ozbiljno i uložićemo maksimalan napor da sve rešimo”, rekao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter