Izvor: blic
13.10.2023 u 12:16
0

OPEN BALKAN WINE TROPHY: Balkanska vina ocenjuju sudije iz celog sveta

Na drugom međunarodnom sajmu vina, hrane i turizma „Vinska vizija Otvorenog Balkana“, vinari iz Srbije, Albanije i Makedonije imaju priliku da uzmu učešće na eminentnom ocenjivanju vina Open Balkan Wine Trophy.

TEŠKO DA ĆETE JE POSLE OVOGA PITI NA ISTI NAČIN: KONOBAR SPREMAO KAFU, a ono što je IZAŠLO IZ APARATA ŠOKIRALO JE SVE!!! (FOTO)

Ovo važno takmičenje se održava kao deo prestižnog međunarodnog sajma vina, hrane i turizma „Vinska vizija Otvorenog Balkana“, koji će se održati od 16. do 19. novembra 2023. godine na Beogradskom Sajmu, pod pokroviteljstvom vlada Republike Srbije, Severne Makedonije i Albanije i koji će okupiti više od 570 izlagača iz 28 zemalja.

Image by Dariusz Sankowski from Pixabay

Takmičenje Open Balkan Wine Trophy biće vrhunac ovogodišnje vinskog spektakla. Na ovogodišnjem izdanju takmičenja Open Balkan Wine Trophy, više od 600 uzoraka vina iz regionalnih vinarija će ocenjivati tridesetoro eminentnih sudija iz celog sveta: od Amerike, preko Britanije i Nemačke, do Kine. Među njima naći će se i nosioci titule Master of Wine i Master Sommelier, dok će na mestu predsednice sudijskog panela i ove godine biti Kerolajn Gilby MW, koja je među najboljim poznavaocima vina Balkana i Jugoistočne Evrope i jedan od ključnih vinskih autoriteta današnjice. Takmičenja se odvijala po istim standardima kao i najpoznatija svetska vinska nadmetanja, kao što su Decanter WWA i IWC London.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter