Izvor:
23.04.2017 u 02:50
0

NEVIĐENI PROMAŠAJ SLAVNE HOLIVUDSKE DAME: Modni trend koji se nikome ne sviđa! (FOTO)

Američka glumica Blejk Lajvli prisustvovala je svečanosti Variety's Power of Women na kojoj su se okupile slavne žene koje na razne načine pomažu u rešavanju globalnih problema i stvaranju boljeg društva.

Blejk je tim povodom angažovana oko suzbijanja dečije pornografije i radi sa organizacijom Child Rescue Coalition, a kao majka dvoje dece sigurno je vrlo osetljiva na ovaj problem.

Za događaj u Njujorku 29-godišnja lepotica obukla je elegantni zeleni kombinezon njujorškog dizajnera Brendona Maksvela koji je istakao njenu ženstvenu figuru, ali jedan detalj je posebno upadao u oči.

Reč je o širokim nogavicama kombinezona koje su toliko dugačke da u potpunosti prekrivaju cipele i vuku se po podu.

Mnogi ne mogu da razumeju ovaj trend jer predugačke nogavice, prvenstveno, nisu praktične s obzirom da se o njih možete saplesti, a i lako se zaprljaju kada se vuku po podu.

Neretkima je upitna i estetika ovog trenda jer smatraju da predugačke pantalone u kojima se ne vidi ni vrh cipela jednostavno ne izgledaju lepo.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter