Izvor: Novosti Magazin
19.09.2021 u 08:15
0

Predstavljamo vam jednostavne VEŽBE za PODBRADAK: Zategnite vrat (VIDEO)

Rešite se podbratka ovim jednostavnim vežbama koje će vam doneti izgled kakav ste želele.

Iako to nisu, ljudi koji imaju podbradak mogu izgledati gojazno, ili par godina starije nego što zapravo jesu. Zbog toga, podbradak može i te kako uticati na samopouzdanje, kada je fizički izgled u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ:Da li vam se dopada novi model sakoa koji je potpuni hit ove jeseni?

Međutim, ne treba očajavati jer i za podbradak postoji rešenje – jednostavne vežbe zbog kojih će nestati.

Pored toga što su i te kako dobre za zateanje vrata, ove vežbe smaniće i nakupljenu masnoću u tom predelu. Sastoje se iz nekoliko laganih pokreta, koje možete raditi bilo gde, ali redovno, kako bi rezultati bili vidljivi.

Svaku vežbu treba ponoviti pet do sedam puta, i između svake vežbe opustite mišiće lica.

Za početak zagrejte mišiće lica. pa tek onda krenite da vežbate, a između svake vežbe opustite mišiće lica onako kako je objašnjeno u videu ispod teksta.

1. Otvorite usta i savijajte donju usnu ka unutra pa zatvorite usta.

2. Nagnite glavu unazad i ponašajte se kao da ljubite plafon.

3. Isplazite jezik kao u videu i vrhom pokušavajte da dodirnete nos.

4. Naslonite bradu na šake i gurajte na dole pet sekundi.

5. Okrenite glavu na stranu i izbacite donju vilicu kao u videu i držite tako nekoliko sekundi. Okrenite glavu na drugu stranu i uradite isti postupak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter