Izvor:
30.11.2019 u 20:07
0

TRAŽITE SAVRŠENI STAJLING ZA NAJLUĐU NOĆ: Ovo je neizostavan detalj svakog dobrog glam outfita!

Decembar je stigao a to znači samo jedno. Pred nama je mesec euforije, šljokica i lude zabave. Party time zahteva i poseban dress code pa verujemo da je svaka od vas već počela da razmišlja o savršenom outfitu za najluđu noć u godini.

Bez obzira da li ste se odlučile za basic, ili nešto ekstravagantniji look, posebna modna priča uvek se krije u detaljima, a neizostavan detalj svakog dobrog glam outfita definitivno je clutch torbica.

Dobar odabir ciutch-a u kombinaciji sa salonkama definitivno će transformisati i najjednostavniji look u outfit vredan pažnje. Reč je zapravo o detalju, koji može nositi ceo outfit i potpuno zaseniti sve što ste odenuli, jer će pričati priču za sebe, a ukoliko ste dovoljno vešte da svaki detalj uvežete u modnu priču imaćete look koji privlači poglede.

Ono što ovu torbicu čini tako posebnom je njena veličina, koja nam omogućava da izgledamo elegantno, a da istovremeno imamo uz sebe samo ono što nam je stvarno neophodno.

S obzirom da se tokom praznika obično odlučujemo za nešto tamnije nijanse naš predlog je da se odlučite za clutch koji će otvoriti čitavu kombinaciju i napraviti pravi kontrast. Birajte jarke boje, ili šljokice, koje su must have svakog decembra.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: modanisa.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter