Izvor: TELEGRAF.RS
22.09.2023 u 21:20
0

„BORIŠU NE SMEMO ZABORAVITI“: Štimac sa detetom posetio Simanića (FOTO)

Bivši reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde Vladimir Štimac je otišao u posetu srebrnom košarkašu Boriši Simaniću, koji se i dalje oporavlja od povrede.

Podsetimo, Boriša je izgubio bubreg nakon kompikacija nastalih posle udarca koji je dobio od strane jednog igrača Južnog Sudana.

Poznati Štime je u ovu posetu poveo i sina, pa je hteo da ga nauči jednom važnom životnom lekcijom.

LEKAR KOJI JE SPASAO SIMANIĆA OTKRIVA KADA SE BORIŠA VRAĆA NA TEREN: Prebrodio je sve krize koje je imao nakon povrede

– Danas smo Vukan i ja bili kod Bokija da ga posetimo i poželimo mu svu sreću u oporavku. Boriša je oličenje patriotizma i primer mnogima pa i meni. Želeo sam da Vukan upozna i vidi heroja koji je ostavio deo sebe na terenu za Srbiju i svoj narod da bi ga učinio srecćnim i ponosnim. Vukan je Borišinim primerom sigurno naučio kako se bori za svoj narod i zemlju! Ja želim da moje dete uči i gaji to od malih nogu, kako kazu “gvozđe se kuje dok je vruće”. Opet ponavjam i nadam se da će savez i država znati to da cene. Borišu ne smemo da zaboravimo nikada – napisao je Štime na svom Tviter nalogu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter