Izvor: Tanjug
24.01.2023 u 09:38
0

ĐOKOVIĆ PROTIV RUSA ANDREJA RUBLJOVA: Evo kada Novaka očekuje sledeći meč

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće sutra protiv Rusa Andreja Rubljova u četvrtfinalu Australijan opena, saopštili su organizatori u Melburnu.

Ovaj meč će biti odigran u večernjem terminu po lokalnom vremenu, što znači da neće početi pre 9.30 časova po srednjeevropskom vremenu na Rod Lejver areni.

Đoković odgovorio na optužbe da folira povrede: „Neka sumnjaju i dalje. Interesantno je da se samo u moju povredu sumnja, a kada se neko drugi povredi, to utiče na njih“

Organizatori Australijan opena su saopštili da će program na Rod Lejver areni da otvore Čehinja Karolina Pliškova i Poljakinja Magda Linet u jedan sat po srednjeevropskom vremenu, a potom sledi duel Beloruskinje Arine Sabalenke i Hrvatice Done Vekić.

Kao treći meč dana planiran je duel četvrtfinala u muškoj konkurenciji između Amerikanaca Tomija Pola i Bena Šeltona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pobednik meča između Đokovića i Rubljova igraće u polufinalu prvog grend slem turnira sezone sa boljim iz duela između Šeltona i Pola.

Đoković i Rubljov odigrali su tri međusobna duela u karijeri, a Srbin vodi 2:1 u pobedama.

Najbolji srpski teniser je odlučio da propusti današnji trening u Melburnu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter