Izvor: Informer.rs
04.03.2023 u 07:48
0

MRKELA SIJA POSLE DERBIJA! Progovorio o Vigu, novim dolascima i poručuje: Pobeda nad Partizanom donosi MIR!

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, sumirao je utiske posle pobede u večitom derbiju (1:0) i otkrio planove kluba u bliskoj budućnosti.

Gol za pobedu i nedostižnih „plus 16“ na tabeli postigao je argentinski desni bek Aleks Vigo u petom minutu i izazvao delirijum navijača crveno-belih. Sportski direktor Mitar Mrkela, nije krio oduševljenje nakon meča.

 Pobeda je najvažnija u ovom derbiju. Svi smo zadovoljni pobedom i osvajanjem tri boda kojima smo se približili tituli. Ovaj trijumf donosi psihološki mir. Sada smo na plus 16, ali kao što sam i uvek govorio, nama je svaka sledeća utakmica najvažnija. Spremamo se za utakmicu protiv TSC-a. Zvezda mora uvek da pobeđuje, bez obzira što imamo veliku prednost, želimo da igrače iznova i iznova obradujemo – rekao je Mrkela.

Osvrnuo se i na izdanje Aleksa Viga, Argentinca koji je postigao gol odluke.

– Vigo igra dobro. Od dolaska pruža dobre partije. Bio je na nivou, kao i cela odbrana Zvezde.

Cilj Crvene zvezde u preostalom delu sezone biće da očuva prednost, ali i pripremi ekipu za Ligu šampiona.

– Verujem da nećemo ispustiti prednost. Bićemo maksimalno fokusirani i ozbiljni, a što se pojačanja tiče, mi smo za leto već obezbedili dva pojačanja – Stamenića i Olajinku. Radimo dalje, videćemo kako će se stvari odvijati, kakva će biti situacija sa odlascima, ali naš skauting radi vredno i cilj je da za svaku poziciju u budućnosti imamo kvalitetno rešenje – kazao je Mrkela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter