Izvor: Kurir
09.02.2024 u 08:12
0

LEBRON POLOŽIO ORUŽJE PRED MAGIČNIM NIKOLOM JOKIĆEM: Velika DRAMA i pobeda Denvera protiv Lejkersa na krilima NESTVARNOG Srbina! VIDEO

Maestralni Nikola Jokić predvodio je Denver Nagetse do pobede na gostovanju Los Anđeles Lejkersima. Četa Majka Melouna slavila je posle velike drame rezultatom 114:106, a Jokić je meč završio sa 24 poena, 13 skokova i devet asistencija.

I pored toga što je Denver od prvog minuta imao vođstvo koje je ispuštao tek u tri navrata, prava drama viđena je u finišu utakmice. U trećoj četvrtini Nikola Jokić i ekipa imali su čak 15 poena prednosti, ali su Lejkersi uspeli da se vrate, pa čak i da izjednače, te je u jednom trenutku bilo 94:94 i Lebron i njegovi saigrači držali su se do 104:104.

Ipak, tada su usledile magične asistencije nestvarnog Srbina koji je u ključnim momentima razigravao saigrače, te im stvarao lake pozicije za poene, a oni su to znalački koristili, pa je Denver napravio seriju 10:2 i stigao do pobede.

Uz Nikolu Jokića u timu Nagetsa bolji od ostalih bili su i Džamal Marej sa 29 poena ,11 asistencija i sedam skokova i Majkl Porter Džunior koji je postigao 27 poena i upisao osam skokova.

Kod Lejkersa, koji su tokom meča probali i „prljavom“ igrom da stignu do rezultata, istakli su se Entoni Dejvis sa 32 poena, devet skokova i tri asistencije i Lebron Džejms koji je postigao 25 poena, imao devet skokova i sedam asistencija.

Posle ove pobede Nagetsi se nalaze na deobi prvog mesta Zapadne konferencije i imaju isti skor kao i Minesota – 36 pobeda i 16 poraza. Lejkersi su, sa druge strane, deveti u istoj konferenciji uz skor 27-26.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter