Izvor: BSC HAPPY
24.07.2023 u 08:53
0

ZAVRŠENA PRESTIŽNA TRKA: Vingegor odbranio titulu na Tur de Fransu

Danski biciklista Jonas Vingegor (26) pobednik je čuvene trke Tur de Frans.

Vozač Jumbo Visme je drugu godinu zaredom osvojio najprestižniju biciklističku trku na svetu.

Vingegor je takmičenje završio sa ogromnim vođstvom u odnosu na glavnog rivala Slovenca Tadeja Pogačara, pobedika Tura 2020. i 2021. godine.

SRPKINJA OSTVARILA CILJ: Ivana Španović overila vizu za Olimpijske igre

Danac je na kraju, posle 3.400 kilometara pređenih od Bilbaa do Pariza, slavio u ukupnom plasmanu u vremenu od 82 sata, pet minuta i 42 sekunde. On je tako trku završio sa sedam minuta i 29 sekundi ispred Pogačara, dok je treći u konačnom plasmanu bio Britanac Adam Jets, koji je imao skoro 11 minuta zaostatka u odnosu na pobednika.

Poslednja, 21. etapa Tur d`Fransa, vožena je danas ulicama Pariza, a pobedio je Belgijanac Jordi Meus, član Bore, koji je u uzbudljvom sprintu bio brži od sunarodnika Jaspera Flipsena. Treći kroz cilj je prošao Holanđanin Dilan Grenvegen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter