Izvor: SK
18.04.2024 u 21:26
0

UŽIVO LIGA EVROPE: Bajer u polufinalu, Roma potopila Milan, ATALANTA KUPILA ITALIJANIMA PETO MESTO U LIGI ŠAMPIONA

Na programu su revanš susretu četvrtfinala Lige Evrope. U Bergamu Atalanta brani velikih 3:0 protiv Liverpula, u Rimu sastaju se rivali iz Serije A Roma i Milan. Bajer gostuje Vest Hemu, a Benfika Olimpiku u Marseju

Iako je u prvim mečevima najveća razlika u korist nekog tima ostvarena na Enfildu u korist Atalante (3:0), revanš u Bergamu izaziva najviše pažnje. Sigurno je da Redsi u Bergamo nisu došli sa belom zastavom i daće sve od sebe da naprave još jedan epski preokret, poput recimo svojevremeno u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Barselone.

U prilog tome je i sastav koji je izveo Jirgen Klop. Praktično najjači mogući, a u tim se vratio i Trent Aleksander Arnold.

Svakako se dosta vatre očekuje u duelu dva tima iz Serije A Rome i Milana. Vučica je u prvom meču u Milanu slavila 1:0, ali rosoneri se uzdaju u to da su u od poslednja četiri duela u Rimu slavili čak tri puta.

Posle proslave premijerne šampionske titule Bajer iz Leverkuzena gostuje Vest Hemu u Londonu i brani prednost 2:0. Takođe, bore se da nastave savršenu sezonu u kojoj još nemaju poraz.

Mnogo vatre očekuje se na Velodromu gde Benfika protiv Olimpika brani 2:1 iz Lisabona. Svi mečevi počinju u 21 čas, a sve najzanimljivije možete pratiti u našem live blogu.

22:54

Frimpong ubio neizvesnot – Bajer u polufinalu

89′ GOOOLLLL!!!!! Nema više neizvesnosti u Londonu. Frimpong postiže izjednačujući pogodak i time definitivno overava prolaz Bajera u polufinale. A i nastavlja se sezona bez poraza.

22:51

Kasno buđenje Milana – Gabija smanjuje na 2:1

85′ GOOOLLLL!!!! Milan postiže konačno gol. Leao je sjajno centrirao, a Gabija iz povoljne pozicije zakucava loptu glavom u mrežu pored nemoćnog Svilara. Ipak, potrebna su još dva gola rosonerima za produžetak.

22:40

Gori Velodrom, Olimpik poveo

79′ GOOOLLLLL!!!!!! Svuda je utihnulo, a najviše vatre bilo je na Velodromu. Olimpik pritiska, pravi šanse i konačno je Mubanja uspeo da ugura loptu u gol. Time je poravnao rezultat u ukupnom skoru i sada nas očekuje prava drama na Azurnoj obali.

21:54

Poluvreme: Vode Liverpul, Roma i Vest Hem

Liverpul je silovito krenuo u Bergamu, došao već u sedmom minutu do vođstva pošto je Salah realizovao penal. Ali od tada još nisu postigli gol, tako da Atalanta i dalje ima komotnih dva gola prednosti. Roma vodi 2:0 golovima Manćinija i Dibale, ali i igra sa igračem manje od 30. minuta pošto je Čelik dobio crveni karton.

Vest Hem je u ranoj fazi poveo protiv Bajera. Antonio je dao gol u 14. minutu. Ali treba im još jedan pogodak makar za produžetak i pokušaće da ga potraže u drugom delu. U Marseju i dalje nema golova.

21:43

Prečka za Milan, ušao Luka Jović

Čim je dobio prednost igrača više Milan je krenuo da pritiska. Ruben Loftus Čik je pogodio prečku, a Pioli je rešio da rizikuje, pa je već u 40. minutu ubacio Luku Jovića umesto Ismaela Benasera.

21:25

Milan na kolenima, Roma vodi 2:0 – Dibala

22′ GOOOLLLL!!!!! Roma je jednom nogom u polufinalu Lige Evrope. Već vodi 2:0, a strelac fantastičnog gola je Paulo Dibala. Svakako, velike zasluge za gol nosi i Romelu Lukaku, koji je izdržao duel sa Gabijom i praktično režirao akciju za dupliranje vođstva.

21:17

Antonio prepolovio prednost Leverkuzena, Vest Hem vodi 1:0

14′ GOOOLLLL!!!!! Gol i u Londonu. Vest Hem je obavio pola posla u nadoknađivanju prednosti Bajera. Poveo je 1:0, a posle sjajnog centaršuta Bovena odlično se snašao Antonio.

21:15

Vodi i Roma – Manćini

12′ GOOOLLLL!!!!! Proključao je Olimpiko. Bajka pod Danijeleom De Rosijem se nastavlja, vodi Roma 1:0. Pelegrini je pogodio stativu, ali je na odbijenu loptu naleteo Đanluka Manćini i doveo domaćina u vođstvo.

Sada Milan ima težak zadatak, mora da postigne bar dva gola samo za produžetak.

21:09

Liverpul već vodi 1:0 u Bergamu, Salah sa penala

7′ GOOOLLLL!!!! Čudo je najavljeno! Liverpul već vodi u Bergamu. Strelac je Mohamed Salah sa penala, koji je izborio Trent Aleksander-Arnold. Posle njegovog centaršuta loptu je rukom u šesnaestercu zaustavio Ruđeri i nije bilo dileme da je to penal.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter