Izvor: B92.net
06.10.2023 u 11:05
0

ATAK NA TRUDOA: „Neću da se rukujem sa tobom, ti si je**no go**o“ (VIDEO)

Kanadski premijer Džastin Trudo pozdravljao se sa okupljenim građanima prilikom skupa čiji detalji nisu poznati, a onda se dogodila neprijatna situacija.

Dok se Trudo rukovao sa okupljenima uz osmeh, jedan od prisutnih je u trenutku kada je premijer došao do njega izneo salvu uvreda na njegov račun.

„Neću da se rukujem sa tobom, ti si je**no go**o! Sj**ao si celu ovu državu. Može li neko da priušti dom? Naplaćujete ljudima porez na ugljenik“, rekao je muškarac koji se ne vidi na snimku.

Trudo je bio iznenađen njegovom reakcijom, pa je pokušao da nastavi razgovor i da se opravda.

Ipak, muškarac nije bio raspoložen da sluša već mu je poručio da se ne slaže sa politikom podrške Ukrajini i Volodimiru Zelenskom.

Na to mu je Trudo odgovorio da onda nastavi da sluša Putina, dok je muškarac ljutito rekao da nema gde da ga čuje jer je na snazi Trudoova propaganda.

On je izneo još nekoliko uvreda na račun kanadskog premijera, dok se Trudo udaljavao da bi ušao u automobil i otišao.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter