Izvor: Tanjug
28.06.2023 u 16:30
1

„PUTIN JE NEPOŽELJAN, GUBI RAT U IRAKU“: BAJDEN počeo da meša države i vreme (VIDEO)

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je predsednik Rusije Vladimir Putin postao "nepoželjan" širom sveta, ali je teško reći da li je oslabljen nedavnim događajima u kojima je učestvovao osnivač privatne vojne kompanije "Vagner" Jevgenij Prigožin.

Bajden je, razgovarajući sa novinarima u Beloj kući pred polazak na put u Čikago, rekao da Putin očigledno gubi rat u Ukrajini i „gubi rat u Iraku, gubi rat kod kuće i da je postao pomalo nepoželjan širom sveta“.


Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je u ponedeljak da SAD i NATO nisu bili umešani u kratkotrajnu pobunu paravojne grupe „Vagner“ u Rusiji.

KOLIKO AMERIKANACA PODRŽAVA ISPORUKU ORUŽJA UKRAJINI? Zašto se broj znatno promenio kroz mesec dana?

On je, u prvom reagovanju na pobunu, rekao da je „prerano“ proceniti kakav će uticaj ona imati na rat u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„PUTIN JE NEPOŽELJAN, GUBI RAT U IRAKU“: BAJDEN počeo da meša države i vreme (VIDEO)”

  1. Hahaha to je on mislio na sebe da gubi rat u Iraku i da je nepoželjan svuda u svetu osim u njihovim kolonijama (Evropa i šaka ostalih)

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter