Izvor: Kurir.rs
07.02.2024 u 01:15
3

KARLSON OTKRIO GDE ĆE BITI EMITOVAN INTERVJU SA PUTINOM: Najavu za 3 sata videlo 20 miliona korisnika

Sekretar za medije Bele kuće Кarin Žan Pjer demantovala je navode američkog novinara Takera Кarlsona da je administracija predsednika SAD Džoa Bajdena pokušala da ga spreči da obavi intervju sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

VREME JE DA OTKRIJEM DA LI ĆE KARLSON INTERVJUISATI PUTINA: PESKOV saopštio VESTI koje svi čekaju!

– Apsolutno ne – rekla je Žan Pjer na brifingu.

Karlson je prethodno u video poruci iz Moskve rekao da je Bajdenova administracija dva puta pokušala da se umeša u njegove pokušaje da intervjuiše Putina. Prvi put se to dogodilo, prema rečima Кarlsona, pre tri godine, a drugi put sada.

Кarlson je prethodno potvrdio da je došao u Moskvu da uradi intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i dodao da će svi moći da ga pogledaju u celini i besplatno.

– Nećemo naplaćivati ljudima da gledaju intervju. Svi će moći da ga pogledaju u celini, kako je snimljen, nemontiran, na našoj veb stranici tuckercarlson.com – rekao je Кarlson u video poruci.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “KARLSON OTKRIO GDE ĆE BITI EMITOVAN INTERVJU SA PUTINOM: Najavu za 3 sata videlo 20 miliona korisnika”

  1. Bravo Karlsson. Iznesi istinu u javnost. Neka svi Amerikanci i Evropljani vide tko je najbolji predsednik u Svjetu. 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter