Izvor: BSC HAPPY
25.12.2023 u 22:07
1

„CILJ JE UVEK BIO DA SRBI NESTANU“: Dodik poručio da je BiH neodrživa

„Sukob u Ukrajini je pokazao kako mediji na Zapadu kriju realnost i kako im je za sve Putin kriv, a tako su ovde na Balkanu za sve krivi uvek Srbi“, rekao je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske u emisji „Ćirilica“.

– Zahvalan sam svima koji imaju pozitivan stav o Republici Srpskoj, ljudi koji su spremni da javno govore o tome. Nećemo ni ovima koji drugačije pričaju zabraniti dolazak, ali nećemo ih uvažavati  – jasan je Dodik.

Kako kaže, spreman je da polemiše sa svima koji u Srbiji govore da je RS genocidna tvorevina i da je treba ukinuti.

– Ne dao Bog da takvi dođu da vladaju Srbijom. Svi u Republici Srpskoj bi trebalo da dobiju dvojno državljanstvo da bi glasali i sprečili da se to dogodi – kaže Dodik.

DODIK U „ĆIRILICI“ PORUČIO: Nama treba snažna Srbija, a takva je sa Vučićem na čelu

Kako navodi, izbore ne dobija sedenje ispred američke ambasade.

– Važno je da kad nam dolaze strani predstavnici da budemo jaki i jedinstveni, jer će nas satrti ako osete da smo nejaki i da se kolebamo – kaže predsednik RS.

On se osvrnuo na razgovore sa predstavnicima stranih sila. Prema njegovim rečima, teško je razgovarati s ljudima koji danas kažu poštujemo Dejton, a onda sutra kažu da je Dejtonski sporazum privremen.

– Mi smo za Zapad neki ekces koji se morao desiti, ali nisu računali da će biti tako otporan. U istoriji Republike Srpske svi njeni predstavnici su progonjeni ili u Hagu ili pred domaćim sudovima. Muslimane su čekali da poumiru pa su onda govorili o optužnicama, a Srbe su kupili, nalazili svuda i slali u Hag – navodi Dodik.

Predsednik Republike Srpske se osvrnuo i na procis protiv njega, kao i na saradnju sa bošnjačkim članovima predsedništva.

– Oni svi imaju isti cilj, a to je unitarna BiH. Imate zabludnih u Sarajevu koji misle samo što nije uplovila 6. flota Miljackom da brane njihov cilj. A njihov cilj je centralizacija, jer znaju da Srbi neće prihvatiti da njima vladaju muslimani. Cilj je uvek bio da Srbi nestanu – objašnjava Dodik.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„CILJ JE UVEK BIO DA SRBI NESTANU“: Dodik poručio da je BiH neodrživa”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter