Izvor: BSC HAPPY
25.12.2023 u 21:41
0

DODIK U „ĆIRILICI“ PORUČIO: Nama treba snažna Srbija, a takva je sa Vučićem na čelu

Milorad Dodik gostujući u emisiji „Ćirilica“ na Happy TV ističe da je narodu u Republici Srpskoj važno da Srbija bude jaka, a takva je samo sa Vučićem na čelu.

– On izađe i kaže neću priznati Kosovo, slušao sam ga na mnogim mestima u regionu. Isto je rekao da neće uvesti sankcije Rusiji i nije. Ja znam kada su Britanci predložili u Savetu Bezbednosti da se donese rezolucija da su Srbi počinili genocid. Tražili smo svi preko Lavrova da se to zaustavi i Rusi su to zaustavili. Sad će tamo neka Berbokova koja ima frizerski salon u kabinetu da naređuje da uvedemo sankcije Rusiji – navodi Dodik.

DODIK O IZBORIMA U SRBIJI: Nije bilo više od 3.000 birača iz RS

Nemačka ambasadorka mi je pre nekoliko godina tražila da se na Kozari odobri lokacija da se tamo sahrane Nemci koji su stradali na Kozari.

– Nisam mogao da verujem da li dobro čujem. Moja baka je bila u logorima, a ona to od mene traži. Rekao sam joj izvinite gospođo to ne može, nemojte nas vređati – bio je jasan Dodik.

Prema njegovim rečima, ništa se nije promenilo ni danas i da zapadni centri moći nikad neće oprostiti Srbima ustanke na koje su se dizali uvek.

– Istorija nikad nije uspela da objedini narode na prostoru Bosne i Hercegovine, a onda dolaze Nemci da nam traže groblje za naciste. Od kada sam to odbio menja se odnos Nemačke prema meni i RS – kaže Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter