Izvor: BSC happy portal
20.03.2023 u 22:00
0

NIKOLA VRZIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Nalog za hapšenje Putina ne treba gledati kao pravni potez, ovo je jasna politička demonstracija…“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci,  a današnja tematika nazvana je simbolično „Srbija na ivici noža„.

BRANKO VLAHOVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Amerikanci planiraju da naprave veliku avio-bazu u Albaniji!“

Taman kada pomislimo da krećemo ka nekom mirnovnom procesu, nešto eksplodira u svetu, to je bila sada i vest da je podignuta optužnica protiv Vladimira Putina, iako je Nemačka postala privredno čudo zahvaljujući jeftinom gasu iz Rusije i iako su Markon i Šolc pokušavali neke mirovne predloge da Rusija ne izađe poražna. Na ove tematike svoj sud je izneo Nikola Vrzić – srpski novinar.

  • Ovo je sada slika jedne ozbilje pervezije, to pokazuje kakav je njihov zapadni poredak, kako oni kažu poredak zasnovan na pravilima gde se njima sve može, a ostalima da urade ono što im se kaže. Amerika je u vreme Buša mlađeg usvojila kolokvijalni zakon nazvan „Zakon invazije i snaga“, ukoliko se slučajno držnu da pokrenu neki postupak protiv američkog vojnika ili oficira. Davali su sebi tu vrstu ovlašćenja. Ovo ne treba gledati kao pravni potez, ovo je jasna politička demonstracija, želje tog zapadnog sveta da nastavi sa ratom do svog potpunog uništenja. Pozicija Nemačke je u ovom slučaju naglašavam naročito perverzna. Ona sada želi da se pokaže kao nekakva sila koja će u tome da učestvuje. Otkriveno je da su Amerikanci uz pomoć Norvežana uništili gasovod Severni tok. Kakva je reakcije Nemačke na to? „Gromoglasna tišina“. Nemačku treba sada posmatrati isključivo u funkciji vazalstva američkog i po cenu sopstvene štete. Međunarodna agencija za energetiku je izdala godišnji izveštaj, EU je u 2022. godini potrošila 390 milijardi evra za uvoz gasa, 120 milijardi je u godini pre toga, preko tri puta više. Nemačka se na svoju štetu stavila u funkciju tuđih interesa. Evo kako se to odražava na naš slučaj. Amerika možda na retoričkom nivou i sitnih gestova pokažuje nešto blaži odnos prema nama, ali je to samo čisti privid. Američke namere diktiramo mi, već njihov tempo koji su odlučili sporovode ili ne sprovode. – dočarao je Vržić tokom javnog istupanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter