Izvor: BSC HAPPY
10.02.2023 u 20:00
0

„PRELO U NAŠEM SOKAKU“ ZABAVIĆE VAS I OVE SUBOTE: Budite uz TV Happy u 13:00 časova, očekuju Vas sjajni gosti i zanimljive priče!

U subotu od 13.00 časova u emisiji Prelo u našem sokaku na Happy televiziji očekuju vas zanimljive priče i sjajni gosti.

U subotu od 13.00 časova u emisiji „Prelo“ u našem sokaku na TV Happy predstavljamo vam Krupanj, sve lepote ovog mesta videćete samo u našoj emisiji.

O Krupnju ćemo razgovarati sa lokalnim istoričarem i etnologom, Protom Aleksandrom Đurđevim, koji će nas upoznati sa istorijom i lepotama ovog kraja.

U toku emisije uključiće se i naši dopisnici iz Novog Sada koji nam direktno sa lica mesta donose najzanimljivije priče, videćete i čuti stvari koje do sada možda i niste znali.

Između ostalog, pokazaće nam kako se pravi petrovački kulen, šta je Almaški kraj i predstaviće nam kako izgleda muzej tamburica.

I to nije sve, pravi užitak ne bi bio da nije muzike i pesme, a za to će ove subote biti zadužen pevač Beki Bekić. 

Ne propustite emisiju „Prelo u našem sokaku“, provedite vikend popodne uz dobru muziku, sjajne goste i još bolje priče, ujedno upoznajte i različite krajeve naše zemlje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter