Izvor: BSC Happy
24.05.2023 u 11:33
0

FABRIKA VITAL NAGRAĐENA NA NOVOSADSKOM SAJMU: Četiri ZLATNE medalje za kvalitet Vitalovih proizvoda (FOTO)

Jubilarni 90. Međunarodni poljoprivredni sajam počeo je 20. maja i trajaće do 26. maja u Novom Sadu.

Na ovom značajnom i važnom događaju fabrika „Vital“ nagrađena je prestižnom nagradom.

„Vital“ fabrika posluje na našim prostorima preko 167 godina, s toga ne čudi da je često dobitnik velikih priznanja koja su pokazatelj da i nakon ovoliko godina Vital ostaje broj jedan kada je reč o kvalitetu i ukusu proizvoda.

Na Novosadskom sajmu 23.maja fabrika „Vital“ nagrađena je medaljama koje predstavljaju priznanje za kvalitet Vitalovih proizvoda.

Dobijene su 4 zlatne medalje: za Suncokretovo ulje 1l , Biljni mrs 1 kg, Mayovita Delikatesni majonez 270g, Mayovita lagani majonez 270g., Velika zlatna medalja za Namazni margarin Prijatno Softi 250g i Pehar za Vitalov Stoni margarin 250 g koji je šampion u svojoj grupi proizvoda.

Inače, prva fabrika margarina Vital počela je sa radom još davne 1957. godine, duga tradicija dobrog i kvalitetnog ukusa.

Iz fabrike „Vital“ kažu da su veoma zahvalni svima na podršci, ali isto tako ne kriju ponos, ne samo zbog ove nagrade na „Novosadskom sajmu“, već i zbog svih dosadašnjih priznanja, jer to je ipak dokaz da je kvalitet Vitalovih proizvoda s godinama zaparvo sve bolji i bolji.

– Želimo da izrazimo iskrenu zahvalnost svima kojima su doprineli postignutom uspehu. Vitalova snaga su svi zaposleni u fabrici koji svojim radom, posvećenošću, kreativnošću vode fabriku na pravi način. Stremimo da sa upotrebom najnovije tehnologije, dobrom saradnjom, kooperativnošću, podignemo kvalitet proizvoda na još viši nivo. Cilj je da što većem broju potrošača približimo ukuse Vitalovih proizvoda. Hvala svima na ukazanom poverenju, navodi se u sopštenju fabrike „Vital“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter