24°C

Beograd

Photo: 013info.rs

Izvor: 013info.rs

OSLOBOĐEN ZA SMRT SEDAM MLADIĆA Pogibije pod šleperom bez presude (VIDEO)

Osnovni sud u Pančevu oslobodio je krivice vozača kamiona za udes u kome je život izgubilo sedam osoba. Odluka da vozač kamiona R. R. (32) iz Pančeva bude oslobođen doneta je početkom novembra 2019. godine. Kako se sada saznaje u Osnovnom sudu u Pančevu, Osnovno javno tužilaštvo se na ovakvu odluku suda žalilo, pa će konačnu odluku doneti Apelacioni sud, piše 013 info.

HOROR U NOVOJ PAZOVI: Devojčicu (8) izujedao čopor pasa!

Saobraćajna nesreća u kojoj je sedam osoba, koji su bili u putničkom automobilu, izgubilo život dogodila se 2012. godine. U noćnim satima, oko 1.20 časova, na putu Banatsko Novo Selo - Pančevo putnički automobil opel kadet udario je u šleper, koji je bio parkiran pored puta.

Grad Pančevo je povodom tragične pogibije sedam ljudi 2012. godine proglasio jednodnevnu žalost.

Tada su, kako se pisalo, poginuli sedmorica braće i bliskih rođaka - svih sedmorica u jednom automobilu. Četiri porodice tada su unesrećene, a tragedija je odnela živote mladića starosti od 16 do 22 godine.

ĐORĐE ĐURIĆ NAJAVIO SNEG: Od nedelje pojava snežnih padavina (FOTO, VIDEO)

Prema ranijim navodima, vozač opela bio je pijan i u punoj brzini udario je u parkirani šleper. Ono što se već 2012. godine dovelo u pitanje bilo je eventualno nepropisno parkiranje teretnog vozila.

- Od siline udarca putničko vozilo podvuklo se pod zadnji deo priključnog vozila - zvanično je rečeno tog 2. jula, pre gotovo osam godina.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti