12°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Aktuelnosti

Izvor: Happy BSC

BORKO KAŠANSKI ZA "AKTUELNOSTI": EVO KAKO JE POČEO RAT IZMEĐU ŠKALJARSKOG I KAVAČKOG KLANA!

Golden Rose ad

U emisiji "Aktuelnosti" govorilo se o klanu Veljka Belivuka i na koji način to može da se suzbije

Gost emisije bio je Borko Kašanski- urednik  "Srpskog telegrafa" i on je govorio o postojećim kriminalnim grupama u zemlji i na koji način ta dešavanja mogu da se suzbiju i reše.

- Ceo rat između škaljarskog i kavačkog klana izbio je u Valensiji zbog trista grama kokaina. Taj kokain najčešće stiže iz Južne Amerike. Latinoamerički bosovi isporučuju svoj kokain. U pitanju je čist kriminal.

PROČITAJTE JOŠPOGLEDAJTE SNIMAK STRAVIČNOG SUDARA U BEOGRADU: Manijački vozio pa se ZAKUCAO u zgradu! (VIDEO)

-  Delovanje raznih kriminalnih grupa postoji bez političke pozadine da to sve nadgleda. U hapšenju Belivukove grupe nije se ni malo odmaklo u prekidanju ovih veza.  Nema pravih svetskih igrača da tržište droge drže pod kontrolom. Posebno nas raduje odlučnost države da nas zaštiti od organizovanog kriminala- rekao je Borko Kašanski - urednik "Srpskog telegrafa".

Darko Trifunović- institut za nacionalnu bezbednost naveo je da moramo da idemo podhitno u reformu svih naših službi.

- Ovde se radi o tome da kriminalne grupe gledaju da udaraju tačno na one organizacije gde stoji njihov politički oponent. Iza svega ovoga stoji ideja sa svim svojim potencijalom.

PROČITAJTE JOŠ: DILER PAO SA 280 GRAMA MARIHUANE: Planirao da rasproda na ulicama Jagodine!

- Oni su podmetnuli skajp telefone. Svaka služba koja želi da razvije neku tajnu operaciju, njoj treba novac koji je nevidljiv. Todorović je uhapšen u operaciji pranja novca. 

-Zemunski klan je bila grupa u okviru organizacije. Imamo gomile nerazjašljenih stvari. Kao stručnjacima nameće nam se pitanje šta je bilo sa organizacijom.

- Mi moramo da idemo u ozbiljnu reformu i policije i bezbednosnih struktura. Država reaguje na rizike institucija. Svi treba da pomognemo institucijama Srbije.Treba omogućiti ljudima iz policije da rade svoj posao- izjavio je Darko Trifunović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad