Izvor: Tanjug
02.03.2023 u 16:43
0

Milorad Dodik oštar: „Današnja odluka Ustavnog suda je sramna i nepravedna. To sve govori da ne znaju šta rade, ali mi znamo!“

Vladajuća koalicija u Republci Srpskoj osudila je pokušaj otimanja imovine, saopštio je predsednik SNSD Milorad Dodik i najavio da će odgovor na odluku Ustavnog suda BiH dati Narodna skupština Republike Srpske.

Dodik je to rekao posle stranaka vladajuće koalicije i istakao da je u pripremi novi zakon koji će biti donesen pre nove odluke Ustavnog suda.

HRVATSKA SE SATIRE POD TERETOM KORUPCIJE! Milanović o stanju u državi

„Današnja odluka Ustavnog suda je sramna i nepravedna. To sve govori da ne znaju šta rade, ali mi znamo. Borićemo se za imovinu koja pripada Republici Srpskoj“, rekao je Milorad Dodik novinarima.

Istkao je da je definitivan stav vladajuće koalicije da se neće prihvatati rasprava na nivou BiH.

„Nismo spremni za popuštanja“, kazao je Dodik, prenela je RTRS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter