Izvor: BSC HAPPY
20.11.2023 u 16:54
0

BSC HAPPY ANKETA: Da li će Ukrajina kapitulirati? (VIDEO)

Zbog sukoba Izraela i Palestinaca, specijalna vojna operacija i dešavanja na frontu u Ukrajini trenutno su u drugom planu svetske javnosti. Međutim, sukob i dalje traje i još se ne nazire rešenje. Da li će Ukrajina kapitulirati ili će doći do mirovnih pregovora i njene, eventualne podele, pitali smo stručnjaka za geopolitičke odnose Milovana Bajagića.

KALABIĆ ZA BSC HAPPY: „Draža Mihailović zaslužuje spomenik u prestonici uz sve državne počasti!“ (VIDEO)

– To je veoma kompleksno pitanje, vidimo da je sada izbio sukob i na Bliskom istoku koji će se sve više rasplamsavati. Moje neke teorije su da će Rusija u ovom ratu ići do kraja, što znači da će anektirati veliki deo Ukrajine, a od ostatka njene teritorije stvoriti neku vrstu „papet“ države koja će biti pod njihovom kontrolom i izvesna tampon zona ka Zapadu. Druga varijanta je da će zauzeti celu Ukrajinu. Veoma su mogući dogovori i sa Mađarskom i sa Slovačkom da im ustupe deo ukrajinske teritorije koja im istorijski pripada. U zavisnosti od geopolitičke situacije u svetu odvijaće se situacija i u Ukrajini, ali nedvosmisleno je da Rusija 101 odsto dobija rat – siguran je Bajagić, koji očekuje da će rat duže trajati.

Stručnjak za geopolitičke odnose dao je i svoju prognozu kako će NATO reagovati na poraz u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter