Izvor: HappyBSC
21.09.2022 u 09:43
0

NENAD ČANAK NA TELEVIZIJI HEPI: „Putin je najveći izdajnik srpskog naroda, on koristi nezavisnost Kosova za ostvarivanje svojih ciljeva!“

–     Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ bio je Nenad Čanak – političar, sadašnji pokrajinski poslanik u Skupštini AP Vojvodine i bivši narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

NENAD ČANAK NA TELEVIZIJI HEPI: „Snalaženje za preživljavanjem se dešava ovde, oni na Zapadu vode računa da ne dođe do zastoja u snabdevanju!“

–     Tokom današnjeg razgovora govorilo se o krucijalnim dešavanjima koje su obeležile proteklu nedelju, ali i spekulacija da se povlači sa čela svoje stranke, ali to neće značiti da više neće biti aktivan u politici.  

     – Najavio sam da se više neću kandidovati nakon 32 godine, a sad se pitaju zbog čega baš u ovom trenutku. Mora nekad i to da se dogodi. Svaka politika se na kraju meri rezulatima, reči su jeftine. Pravo zbora i dogovora je osnovno ljudsko pravo, a to se u današnje vreme najlakše krši. Posle političkog rada se računaju samo rezultati, niko mi nikada nije poginuo, a organizovao sam mnogo demonstracija. Ne bih se kladio da ništa od onoga što smo radili nije ostalo, kao ni reč Vojvodina – a potom se osvrnuo i na temu srpske tradicije koja neretko ume biti i iznenađujuća, naročito ukoliko bismo uzeli kao primer davno zabranjeno štivo „Gostinska preljuba“ koji je spomenuo Milomir Marić s obzirom na to da jedini ima primerak ove diskutabilne literature. 

        Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

–      Tradicije gde se žena tretira kao vlasništvo danas su anahroni i ne smeju se uzeti kao merodavno. To sad vidimo i u Teheranu, da li stvarno misilte da to i kod nas ne može da se dogodi? – bio je izričit Čanak, postavljajući pitanje. 

Nenad se ovim povodom osvrnuo i na trenutno stanje u vezi sa referendumom i stanjem u vezi sa ratom Rusije i Ukrajine. 

–     – Kad te Rusi kao brata, to znači da ćeš platiti cenu, Putin je najveći izdajnik srpskog naroda. On koristi nezavisnost Kosova za ostvarivanje svojih ciljeva, za nezavisnost Luganska i Donjecka. On to ima kao argument, mi njega ne interesujemo. Čim se pojavi Nato, to je ona pec – ne diraj. Srbija ima samo štetu. Zašto je Putin gubio ovaj rat? Čitava ruska vojna doktrina je promenjenja u odnosu na sovjetsku – rekao je između ostalog Čanak na Hepi televiziji. 

       Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter