Izvor: HappyBSC
07.09.2022 u 09:45
0

NENAD ČANAK NA TELEVIZIJI HEPI: „Snalaženje za preživljavanjem se dešava ovde, oni na Zapadu vode računa da ne dođe do zastoja u snabdevanju!“

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ bio je Nenad Čanak – političar, sadašnji pokrajinski poslanik u Skupštini AP Vojvodine i bivši narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Tokom današnjeg razgovora govorilo se o krucijalnim dešavanjima koje su obeležile proteklu nedelju, naročito osvrćući se na gorući problem na Zapadu od energetske i ekonomske krize na koju do sada nisu navikli.

PRVA ŽRTVA SVAKOG RATA JE ISTINA: Čanak za „Dobro jutro Srbijo“ nakon povratka iz Ukrajine

–     Nisam mnogo razgovarao sa lokalnim stanovništvom, ali ono što sam čuo jeste da kriza uzima svoj danak, sve je teže naći posao, ljudi su zabrinuti. Iako je takva situacija, daleko je to od propasti. Kakva crna propast! To su priče za decu, zbog što su tamo problemi realni, životni. Ima svih namirnica i proizvoda. Taj tip snalaženja za preživljavanjem se dešava ovde, oni na Zapadu vode računa da ne dođe do zastoja u snabdevanju – istakao je Čanak, pa se osvrnuo i na sporne teme u vezi sa Crnogorskom pravoslavnom crkvom. 

       Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

–    Crnogorska pravoslavna crkva je crkva koje je bila temelj crnogorske nacije. Ostvarenjem nezavisnosti Crne Gore stekli su se uslovi da se obnovi crkva, što je učinjemo, ali imovinu ovde popovi ne daju, napravili su špijunsku infrastrukturu – pojasnio je Nenad između ostalog u tokom gostovanja televiziji Hepi.

*     Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter