Izvor: BSC HAPPY
16.09.2023 u 12:28
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: Saučešće libijskom narodu zbog katastrofalnih poplava, Srbija spremna da uputi pomoć!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće libijskom narodu zbog katastrofalnih poplava u kojima je stradao veliki broj ljudi.

PREDSEDNIK VUČIĆ LIČNO IZRAZIO SAUČEĆE NARODU MAROKA: „Uveren sam da će izaći još jači iz tragedije koja ih je zadesila“

Republika Srbija i njeni građani saosećaju sa tugom i bolom prijateljskog libijskog naroda zbog katastrofalnih poplava u kojima je stradao veliki broj ljudi. Izgubljeni životi ne mogu da se nadoknade, a samo oni čiji su najmiliji stradali, osećaju svu dubinu praznine koja je ispunjena tugom. Republika Srbija je spremna da uputi pomoć u ublažavanju posledica ove velike katastrofe. Izražavam duboko saučešće rukovodstvu Države Libije i svim njenim građanima – napisao je predsednik Vučić koji se upisao u Knjigu žalosti, navodi se na Instagram nalogu buducnostsrbijeav. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter