Izvor: Tanjug
13.10.2023 u 09:47
0

ZATIRU SVE SRPSKO: ŠIPTARSKI TERORISTI GRAFITIMA PRECRTALI NAZIV SRPSKOG SELA, OKAČILI ZASTAVE ALBANIJE I OVK – PORODICE U STRAHU!!!

Na saobraćajnom znaku za naselje Kišnica kod Gračanice crvenom bojom noćas je ispisan grafit "UČK" (OVK) i prefarban naziv sela na srpskom jeziku.

Predsednica Lokalnog odbora za javnu bezbednost u Kišnici, Sušici i Badovcu Snežana Jovanović upozorava na sednicama za bezbednost u opštini Gračanica da se ovakvi i slični incidenti ne događaju prvi put i da počinioci nikada do sada nisu pronađeni, iako u Kišnici postoji javni video nadzor. Dodaje i da komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković predsednici opštine ne dostavlja dnevne izveštaje o bezbednosti na teritoriji opštine Gračanica.

Selo Kišnica je multietničko mesto, u kome živi stotinak Srba. U ovom mestu istaknute su zastave Albanije, takozvanog Kosova i “UČK” (terorističke organizacije Oslobodilačke vojske Kosova). Takođe u Kišnici su više puta ispisivani grafiti na ogradi dvorišta srpske porodice Trajković, kojoj je u jednom navratu u dvorište bačen i Molotovljev koktel. Kišnica je selo koje se naslanja na Gračanicu, u kojoj većinsko stanovništvo čine Srbi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter