Izvor: Kurir
03.04.2024 u 08:55
2

BRAĆO SRBI STIŽEM, MILORADE SRPSKI SINE PREKO DRINE: ORBAN stiže u SRPSKU, DODIK ga pozdravio BRATSKIM REČIMA

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je mađarski premijer Viktor Orban veliki i pravi prijatelj Republike Srpske.

Dodik je podsetio da Orban dolazi u Srpsku u četvrtak i da je ovo druga poseta mađarskog premijera Republici Srpskoj za godinu dana.

– Mi imamo veoma konkretne projekte i imamo konkretne razgovore o tome kako sarađujemo i poštujemo liderstvo koje je Orban pokazao. On je jedan od najsnažnijih evropskih lidera sada u okviru Evropske unije i to se pokazuje na mnogim mestima i to je nama čast – rekao je Dodik.

DODIK TUŽI AMERIKU ZBOG SANKCIJA: Predsednik RS najavio tužbe

On je istakao da je Orban pokazao da može u veoma kompleksnim odnosima da vodi Mađarsku kao zemlju članicu Evropske unije i NATO, da izbegne sukob za svoj narod i da se usmeri ka razvoju.

Dodik je rekao da će Orbanova poseta Banjaluci biti prilika za analizu svega što je od sada urađeno.

– Mi smo već ranije dogovorili da ćemo svakih šest meseci razgovarati o tome šta je urađeno. Program u poljoprivredi se pokazao kao veoma uspešan. Sada nas čeka lakrdija u kojoj Nemci zabranjuju projekte, oni još nisu otkazali nijedan projekat, a najavljivali su to prošle godine. Nemačke kompanije su ostale u ugovoru, toliko koliko poštuju saveznu Vladu – rekao je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “BRAĆO SRBI STIŽEM, MILORADE SRPSKI SINE PREKO DRINE: ORBAN stiže u SRPSKU, DODIK ga pozdravio BRATSKIM REČIMA”

  1. Brate Orbane divan ste Čovek i Vi i Sijarto . Prvim vozom doćićiu na kafu u Budimpšetu , zapamtila sam kada sam bila davnih dana jedan divan starinski Hotel u centru , sedele su dame u poznijim godinama prekrasno doterane i kafenisale i jele kolače , delovalo mi je tada to sve tako otmeno .

    1
    0
    Odgovori
  2. Ljudi trebaju da saradjuju a ne da potpiruju i financiraju ratove kao sto ratove potpaljuje Amerika i jedan deo izdajnika u Evropskoj Uniji koji rade za Americke interese.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter