Izvor: BSC HAPPY/RTRS
30.12.2023 u 08:39
3

SLAVIĆEMO DOK POSTOJIMO: Srpska se priprema za Dan Republike (VIDEO)

Pripreme za obeležavanje Dana republike, 9. januara uveliko su počele. Uprkos svim pritiscima i pokušajima da se ospori Dan Republike, građani su jednoglasi - slavili smo i slavićemo dok postojimo.

Dan Republike će i ove godine biti svečano obeležen, uprkos brojnim pritiscima koji dolaze iz političkog Sarajeva i Zapada. Građani nemaju dvojbu, Dan Republike će se obeležavati dok je Srpske i dok je srpskog naroda.

Svečani defile biće održan u Banjaluci. U glavnoj ulici Kralja Petra Karađorđevića postavljaju se trobojke.

Građani Srpske poručuju da ih nikakve pretnje neće sprečiti da obeležavaju 9. januar.

Povodom Dana Republike pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, predstaviće pesmu posvećenu 9. januaru. Kaže da kroz pesme želi da prenese ljudima da znaju ko su, šta su i odakle su im preci.

NEZAVISNOST JE NAŠ JEDINI SPAS: REPUBLIKA SRPSKA SPREMNA za OTCEPLJENJE – Evo datuma kada će se to desiti!

Skupo je koštala naša sloboda i nije nastala iz hira, onaj što preti predstavu nema u kakvu svetinju dira. Za mene je ovo prava država i nije mali entitet, onaj što nas ne voli nema legitimitet – ističe Pajčin.

Svečanoj proslavi Dana Republike, 9. januara u Banjaluci pristustvovaće veliki broj građana i brojne zvanice iz iz Srpske, država okruženja i prijatelji Srpske širom Evrope.

Premijer Srpske Radovan Višković poručuje da niko ne može da zabrani proslavu 9. januara.

To je naš rođendan. To ne radimo da bi nekoga iritirali, da bi nekoga izazvali ili nekome napakostili. Mi samo hoćemo da slavimo naš rođendan i mi na to imamo pravo i po Ustavu i zakonu i to ćemo raditi. Pozivam i građane koji neće biti u mogućnosti da dođu da na svoje kuće, balkone istaknu zastave – poručio je Višković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SLAVIĆEMO DOK POSTOJIMO: Srpska se priprema za Dan Republike (VIDEO)”

  1. Dragi. Borci. Dragi junaci. Nase Srbske Republike vi ste. Zasluzni. Da imamo Srbsku Republiku kao i moj brat. Sto ju je stvarao Radivoje boreci se na frontu celi Rat nek ti je SRECAN RODJENDAN prelepa nasa Srbska Republiko

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter