Izvor: RT
27.08.2023 u 08:38
10

„SRBI NEĆE BITI DEO VLADE, NEISKRENI SU“: IZDAJNIK SPAJIĆ zabio nož u leđa SRPSKOM NARODU i ZBCG!

Odbili su pet ponuda, pa prihvatili odjednom, o čemu se radi tu, kazao je mandatar i dodao da je lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić novi predsednik parlamenta

Predsednik „Evrope sad” i mandatar crnogorske vlade Milojko Spajić rekao je nakon večerašnje sednice Glavnog odbora stranke da imaju skupštinsku većinu za formiranje nove vlade i da definitivno savez vlade „Za budućnost, suverenitet Crne Gore“ neće biti dee,  javio je RTCG. Naveo je da su odbili pet ponuda.

 – Odbili su pet ponuda, pa prihvatili jednom, o čemu se radi tu. Ne možemo da verujemo u njihovu iskrenost – kazao je Spajić.

„PRIGOŽINOV AVION NIJE OBOREN RAKETAMA ZEMLJA-VAZDUH“: PENTAGON otkriva NEVIĐENE DETALJE NESREĆE, ne veruje u SMRT ŠEFA VAGNERA! (VIDEO)

Upitan da li je definitivno da pokret ZBCG neće biti deo vlade, Spajić je kazao je da jeste.

Naglasio je i da je lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić novi predsednik parlamenta.

On je rekao da je nekoliko članova Glavnog odbora bilo protiv predloženog formiranja vlade i nekoliko održanih. Spajić je rekao da očekuju podršku 44 poslanika za formiranje nove vlade.

KRVAVI PLAN SKOVAN U BONDSTILU: NOŽ u SRCE SRBIJI – TAKOZVANO KOSOVO ulazi u NATO!

 – Vreme je da se bavimo obilnim stvarima a ne trivijalnim temama koje smo videli u pojedinačnim medijima – rekao je Spajić.

Pri sadašnjem stanju, deo nove vlade mogli bi biti PES, Demokratska Crna Gora, stranke manjih naroda i SNP Crne Gore. Još se ne zna da li i savez ZBCG može da bude deo nove vlasti, navodi RTCG.

Lider Pokreta i mandatar Milojko Spajić nije se ni sinoć ni danas obratio novinama i javnosti Crne Gore, jedino je sinoć, posle sastanka sa Klubom poslanika PES-a podelio sliku i kratko naveo „2 jedinstveni sad evropski grb“.

 – Minimalna penzija 450 evra (prosečne 600 evra), minimalne zarade 700 evra (prosečne 1.000 evra) – sve je što je Spajić objavio na društvenoj mreži Ks, savremeno stanje posle TV-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

10 thoughts on “„SRBI NEĆE BITI DEO VLADE, NEISKRENI SU“: IZDAJNIK SPAJIĆ zabio nož u leđa SRPSKOM NARODU i ZBCG!”

  1. Nisu dali Amerikanci, Spajić se tu pitao kao moja pokojna baba. Kako zaboga ne znate, prava i jedina demokratija postoji samo kada posle izbora a pre formiranja vlade odete u američku ambasadu i pitate ih šta i kako sada. Svaka zemlja koja je u Nato-u je i bukvalno američka kolonija i pod njihovim protektoratom, dakle demokratska u zapadnom smislu.

    13
    1
    Odgovori
  2. Sramota jedna neka bude sam sa Abazovicem i sateliti.a sam samo dokle će izdržati bruka i sramota ne treba nam. TakAv čovek ni kao turista u Srbiji

    7
    0
    Odgovori
  3. Spaić je anglosaksonska marioneta bez ličnog stava. Posluŝnik i izvrŝilac naredbi američkog ambasadora bez čijeg odobrenja nesme ni dobar dan da kaže. Spaić je čovek bez autoriteta krpena lutka na koncima američke ambasade.

    7
    0
    Odgovori
  4. Dok si bio Srbin ,nisu ti smetali,šta li ćeš tek pričati kad uzmeš albansko -šiptarskoj državljanstvo?livra jedna,rekao bi Njegoš,a ne pašče, ono je plemenitog roda. Prodao si veru za večeru,bastard kažu njegovi tutori. Kad ćeš da tražiš oružani list za gusle. Sramoto,i ti i onaj Milo atović valjda se tako pravilno piše,montenegrinski.

    6
    0
    Odgovori
  5. Kakav si ti nazovi politicar ukenjo si se od Srba koji su stanovnici tvoje drzave , pravi politicar se ne boji nikoga ako vodi ispravnu politiku a ko ne vodi naravno da se plasi da mu neko ne zassmeta tako bih i ja umela da vladam .

    2
    0
    Odgovori
  6. Milojko Spajić nece brata za brata, zato ima “zamenika savetnika sekretara za Balkan i Malu Aziju” u stejt departmentu za GOSPODARA! he he he!

    2
    0
    Odgovori
  7. nije tacno da je Spaic izgovorio da Srbi nece bit dio vlade, nego je rekao da ZBCG nece biti dio vlasti, jer su odbili ponudu Spaica. to rade. oni svojim postupcima izdaju svoje glasace. zato i gube glasace

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter