Izvor: Tanjug
05.05.2022 u 16:38
0

SVE JE LAŽ! Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio: Lažni izveštaj lažnog visokog predstavnika dokaz lažne BiH!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nastojanje Republike Srpske da nastavi da obavlja određene ustavne nadležnosti ne ugrožava stabilnost u BiH već joj doprinosi, uz ocenu da je ižveštaj Kristijana Šmita Savetu bezbednosti lažan i kao takav dokaz lažne Bosne i Hercegovine.

Dodik ističe da je „u ovoj BiH sve propalo, a što se vidi i u nastojanju da se Savetu bezbednosti UN dostavi lažni izveštaj, lažnog visokog predstavnika“, prenosi RTRS.

DODIK ODJAVIO OLAFA ŠOLCA I NEMAČKU! U Berlin je stigao JAK ODGOVOR iz Republike Srpske, ovo niko nije očekivao

„Apsurd i laž, sve jedno do drugog. Ovaj lažni izveštaj je stvarno napisan u muslimanskim kancelarijama u Sarajevu i predstavlja njihove stavove, a Kristijan Šmit je njihov stvarni portparol“, naveo je Dodik.

On ukazuje da ne treba mnogo dokaza za to, budući da se „u tom lažnom izveštaju samo stvarno napadaju Srbi i Hrvati, a nema ni reči o punim džamijama mladih kao sigurnosti za BiH, ili da probosanci ne mogu trpeti manjinu, Srbe i Hrvate, da odlučuju“.

Dodik ističe da je Republika Srpska jasna i veoma precizna u svojim stavovima i na takav način je dostavila svoj izvještaj Savetu bezbednosti.

Kristijan Šmit, visoki predstavnik kojeg Republika Srpska ne priznaje, u svom izveštaju Savetu bezbednosti UN, između ostalog je naveo da „vlasti Republike Srpske rade na potkopavanju BiH, njenih nadležnosti i institucija“.

Savet bezbednosti UN razmatraće na sednici 11. maja izveštaj o situaciji u BiH.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter