Izvor: Srpska info
08.01.2024 u 11:42
0

UŽAS NA BOŽIĆ: Našli dva leša u kući kod Gradiške

Milovan V. i njegova supruga Sena V. pronađeni su mrtvi na Božić u Seferovcima kod Gradiške.

Beživotna tela supružnika kako pričaju komšije, pronađena su u pomoćnoj prostoriji pored porodične kuće.

Tragedija je policiji prijavljena na Božić oko 12.30 sati.

SELO SA JEDNIM ŽITELJEM: Struje nema od ’74, vodu nikad nije ni imao, a kaže: „Ima i gore od ovoga“

Istragom je utvrđeno da su umrli usled gušenja plinom.

„Policijski službenici Policijske uprave Gradiška su izašli na lice mesta i potvrdili navode prijave. Izvršenim uviđajem, zajedno sa dežurnim mrtvozornikom Doma zdravlja Gradiška, ustanovljeno je da su dva lica, starije životne dobi, inicijala M.V. i S.V. iz Gradiške, smrtno stradali usled gušenja plinom“ saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

„Znam da su bili dobri ljudi i da su ih pronašli oboje u toj pomoćnoj prostoriji pored kuće“, ispričao je komšija nastradalih, pa dodao da je čitavo selo u šoku zbog tragedija koja ih je zadesila na Božić.

Dežurni tužilac utvrdio je da nema elemenata krivičnog dela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter