11°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

MARIJA IZVODILA CRNU MAGIJU PA UBILA SINA! Očuh preminulog BRANIO suprugu - JEZIVE REČI UZDRMALE SVET!

Golden Rose ad

Ubistvo pod jezivim i misterioznim okolnostima! Marija Kornejeva (29) osumnjičena je za ubistvo 15-godišnjeg Romana Fedulova, posinka svog partnera Vladislava Cikunova (52) dok je izvodila ritualni simbol, odnosno crnu magiju. Nakon ubistva, njen suprug opravdavao je ubistvo, braneći svoju ženu!

Očih preminulog dečaka koji je svedočio u policiji, rekao je da je njegova partnerka samo nameravala da uplaši njegovog posinka.

Prema njegovim rečima, on i Marija Kornejeva planirali su da ona ošamuti Romana automehaničarskim ključem, pre nego što mu nožem na leđima ureže zvezdu.

PROČITAJTE JOŠ: ČEKA NAS NOVA PANDEMIJA? Kao da nam korona nije dovoljna

Umesto njihovog provbirtnog “plana”, šokirana Marija je rekla Valdislavu da je ubila dečaka, a telo nesrećnog Romana pronađeno je 13. oktobra u napuštenom bunaru na jednoj livadi u Rjazanskoj oblasti.

Cikunov je osumnjičen da je kidnapovao svog posinka iz prvog braka koji je okončan u momentima kada je počeo da se zabavlja sa Kornejevom.

On se, prema navodima tamošnjih medija, zainteresovao za vradžbine da bi na taj način naterao bivšu suprugu Elenu da mu se vrati.

Cikunov je tvrdio da su samo hteli da dečaku na vratima izrežu zvezdu petokraku.

PROČITAJTE JOŠ:  TRAGEDIJA U ALABAMI: Dečaka ubio zalutali metak dok se igrao u sobi!

– Marija je uzela ključ iz alata koji je umotala u tkaninu i lovački nož. Rekao sam joj da pazi da ga ne ubije, na šta je ona samo rekla da će ga onesvestiti. Čekao sam u automobilu, a ona se vratila uznemirena i rekla mi je da ubila dečaka – naveo je Cikunov u svedočenju Ruskom istražnom komitetu.

Navodno je otkrio da je dečak mrtav sa dve ubodne rane, dok je Kornejeva tvrdila da je Cikunov ubio dečaka, a da je ona obrisala krv.

Prilikom pretresa njene kuće, pronađeni su mnogi simboli crne magije, pa je bilo jasno čime se ona bavila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad