Izvor: OBJEKTIV/INFORMER
21.10.2022 u 20:57
0

ŽENE, SLUŠAJTE! Šta muškarci ZAISTA prvo primete tokom prvog intimnog odnosa

Neke ženske karakteristike su muškarcima mnogo važnije od izgleda

Koliko se polovi razlikuju možda najbolje pokazuje prvi intimni odnos.

Većina žena će provesti sate u pripremama, vodiće računa o svakom detalju svog izgleda, dok će muškarcima biti najvažnije da ne “omanu” u krevetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Međutim, kada se priča o prvom utisku, jačem polu su neke karakteristike žena mnogo važnije od njihovog fizičkog izgleda.

Naravno, besmisleno bi bi bilo preskočiti izgled i u velikom britanskom istraživanju muškarci su odgovarali na pitanje: Šta ste prvo primetili kod svoje partnerke tokom prvog intimnog odnosa?

Očekivano, pri vrhu liste su se nalazile grudi, zadnjica, ali i oči, međutim, fizički atributi su bili manje važni od samopouzdanja.

Naime, muškarce najviše interesuje koliko je žena raspoložena za preuzimanje inicijative u krevetu, i to im se mnogo sviđa jer tako mogu da dobro prouče svoju novu partnerku.

I naravno, samopouzdanje u krevetu važnije je od nijansi fizičkog izgleda.

I upravo je samopouzdanje prva stvar koju muškarci primećuju kada se žena skine.

Urasle dlačice ili neuredno depilirane noge neće se ni videti u polumraku, ali samopouzdanje se i te kako oseti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter