Izvor: BSC happy portal
15.08.2023 u 20:41
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Šojgu je najavio da se bliži onaj CILJ koji je postavljen na samom početku rata!

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacija u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

Šojgu je poručio da je rat u Ukrajini stavio tačku na vojnu dominaciju Zapada, jer su kapaciteti Zapadnjaka kada je reč o nametanju njihovih interesa drugim zemljama značajno smanjeni.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Ove večeri o krucijalnim tematikama razgovarli smo sa Aleksandrom Pavićem – politikologom, Miletom Bjelajcem – profesorom i Žarkom Pecićem – pukovnikom koji su na sebi svojstven način dočarali sve ono što okupira svetski auditorijum.

  • Vojni resursi u Ukrajini su pri kraju, i to se vidi svakodnevno sa linije fronta kako oružane snage uzaludno pokušavaju da probiju prvu linije fronta na Zaporoškom pravcu. Vidimo da tu nikako ne mogu da postignu uspeh, te svakodnevno trpe velike gubitke. Tu je odnos deset na prema jedan, sve je očigledno, čudi me zbog čega tako lako kreću u ofanzivu, kad ne mogu ništa da učine. A na drugoj strani još jedan pokazatelj ukrajnskih gubitaka je Kupjanski operativni pravac, tamo ruska vojska napreduje polako, zauzimajući jedno po jedno naselje. Ako grad Kupjansk bude bez većih problema, to će biti pokazatelj da su ukrajinske snage baš slabe – istakao je Pecić, a potom je svoj stav izneo i Pavić.

 

  • Šojgu je ovim najavio da se bliži onaj cilj koji je postavljen na samom početku rata. Kada je Putin objavio početak specijalne vojne operacije, jedan od glavnih ciljeva je bila demilitarizacija i denacifikacija, oslobođenje Donbasa. Od tada je prošlo godinu i po dana.Rusi sada rade na demilitarizaciji treće vojske. Sada uništavaju zapadnu tehniku. Padaju u očaj. Shvataju da nemaju nikakvu šansu da pobede, Zelenski je glumac, on će reći vrlo ubedljivo i ono što ne misli – suštinski. On zna zbog čega je tu ostao, mora da pokaže neki uspeh, Zapadu ne treba kao gubitnik. Gubi politički legitimitet. Ovo je najveća ljudska žrtva na svetu. Zapad hoće primirje i pregovore samo kad je slab, znaju kako stvari stvarno stoje. U vrhu Rusije shvataju da nema nikakvog dogovora – objasnio je i reć prepustio profesoru.

 

  • Postavlja se pitanje zbog čega su sponzori sadašnjeg režima u Kijevu insistirali protiv svih vojnih pravila da se počne ofanziva koja je u svakom smislu inferiorna, ali bez vazduhoplovstva ne može, to je preduslov za kopnenu ofanzivu, oni su gurnuti. Da li je cilj ovog rata da se Rusija samo isproba? Možda je postojala nerealna perspektiva da će svet da se okrene protiv Rusije, to se nije desilo, kao ni rascep između Rusije i Kine – dočarao je između ostalog Bjelajac.

CELU EMISIJU POTRAŽITE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Šojgu je najavio da se bliži onaj CILJ koji je postavljen na samom početku rata!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter