Izvor: Nezavisne
18.06.2020 u 14:37
0

Velika Google Chrome špijunaža: Napadnuto 32 miliona korisnika!

U novootkrivenom pokušaju sajber-špijunaže čak 32 miliona korisnika napadnuto je kroz preuzimanja dodataka za Google Chrome.

Nemogućnost giganta da zaštiti svoje korisnike može da bude veliki problem, jer se koriste za plaćanja i druge „osetljive“ akcije, rekli su za Rojters iz „Awake Security“ kompanije.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ČAROBNA BOSANSKA SIRNICA: Originalan recept za najčuveniju pitu na svetu!

AMBASADOR SRBIJE: SRBI MOGU U GRČKU PREKO OVA TRI GRANIČNA PRELAZA!

UŽIVO! NAKON SASTANKA SA LAVROVIM PREDSEDNIK PORUČIO: ŠTITIĆEMO SVOJE INTERESE BEZ OBZIRA NA CENU KOJU MORAMO DA PLATIMO!(VIDEO)

RADE JE NASLUTIO SMRT KROZ LUISOVU PESMU Ovo je porodica koja je poginula u BMW (VIDEO, GALERIJA)

Kako su saopštili iz kompanije Google, uklonjeno je više od 70 zlonamjernih dodataka iz Chrome web prodavnice.

Većina besplatnih ekstenzija i dodataka služi za to da upozori korisnike na internet-stranice koje su potencijalno opasne, ili da konvertuje datoteke iz jednog formata u drugi. Umjesto toga, ovi zlonamjerni softveri su preuzimali istoriju pregledanja i akreditive koji mogu da se koriste za pristup raznim internet-stranicama.

Kako kaže osnivač kompanije „Awake“, „Geri Golomb“, ovo je do sada najveći napad zasnovan na preuzimanjima iz Chrome web prodavnice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter