20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

APOTEKARKA SA MLADEŽOM Otkopčavam mantil, ubrzano diše, a ja zaranjam kao životinja

Subota kasno popodne, već mrak pada, žurim do apoteke dok se ne zatvori. Stižem tamo kada apotekarka stavlju ključ u bravu i okreće tablu "zatvoreno". Pokucam, ona se okrenu, njene crne lokne poskočiše kao da je upravo vetar prošao kroz njenu kosu, njene crne okice su mi privukle pažnju, za tren se izgubih i misli mi odlutaše. Ona nešto govora i maše prstićem ali ja ništa ne čujem. Gledam te crne okice koje sjaje kosmičkim svetlom, kao da je neko prah zvezde stavio u njene oči.

Dolazim malo sebi i shvatam da mi govori da je zatvoreno, skupljam ruke i molim je samo da kupim lek za bolesnu baku, tužno je pogledam. Sažali se, otključa mi i kaže:

PROČITAJTE JOŠ

DAČIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Nije mafija tražila podršku od Narodne bibiloteke (VIDEO)

Belivuku OKREĆU LEĐA! Za OVAKAV STATUS članovi njegove ekipe mogli bi da propevaju!

MARATONSKI! Lajović izbacio Ukrajinca posle pet setova

- Šta treba?

- "Propranol" - odgovrih kao iz topa dok je gledam kako okreće mi leđa i odlazi iza pulta.

Lepo divno izvajano telo. Slatka guza nazire se ispod tesnog belog mantila.

- Sačekajte dok nađem lek - kaže.

Prigušena sveta u apoteci. Čekam iza pulta, pevušim nešto u sebi. Začujem iz magacina "traaaas". Brzo podignem pult, uđem iza, pogledam apotekarka na podu, vidim razbacane lekove po podu i male merdevine. Priđem da joj pomognem. Ona leži, uvojci kose prekrili joj lice, polako ih sklonim s lica, pogledam je. Njene zvezdane okice počinju ubrzano da kolutaju. Lagano je podignem, uhvatim oko struka. Njeno telo od soka drhti.

- Da li OK? - pitam.

- Dobro sam, okliznula sam se - kaže

- Da Vas odvredem da se malo umijete?

- Da.

Držim je i otvaram vrata. Sagne se da se umije. Ispod belog mantilica ocrta se obla čvrsta guza, predivno oblikovana. Pogled mi ostade zaleđen na guzi. Dok se apotekarka umivala uhvati moj pogled u ogledalu kako kao zombi - gledam njenu guzu. Malo dođoh sebi spustim pogled, crna čarapice s zvezdicama. Gledam, gutam je pogledom i ne trepćem. Opčinjen prizorom. Okreće se ka meni i kaže:

- Kako da Vam se zahvalim?

Gledam njene medne usne, oči koje sijaju. Pogled mi se spušta na njene butine. Zapazih mladež na njenoj levoj dudi. Opet ista priča, gledam je, ne trepćem. Ona mi nešto govori a ja ne čujem. Pogled mi zaleđen na njenim dudama koji vire ispod mantila. Prođe mi misao kroz glavu "život se ne meri brojem udisaja već sekundama kada ti zastane dah". Malo se trgnuh, pogledah je, kaže dobro sam dobro. Nešto u meni ludačko me tera da je poljubim. Uhvatim je za ruke i približim sebi. Ona zbunjena što od šoka što od moje reakcije. Ruku joj stavim u kosu, nežno pomerim njene pramenove s lica i spustim moje usne na njene. Htela je nešto da kaže, ali samo je počela da mrmlja jer su nam se jezici spojili.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA NE JENJAVA, SITUACIJA GORA: Skoro 2.000 zaraženih!

NEDELJKOVA ODBRANA ŠOKIRA: "Miloš bi možda bio živ da su lekari brinuli"

VEČERAS U ĆIRILICI: Mafija više neće vladati Srbijom (21 čas Happy TV)

Približim je čvrsto sebi. Osetim kako duboko diše. Obgrlim je oko struka. Njene dude zalepiše se za moju košulju. Ljubimo se strasno. Gledamo očima. U njenim očima vatra se rasplamsava. Stavim jednu ruku na njen guz, stegnem ga, a drugu ispod mantila. Nežno je milujem po leđima. Ljubimo se onako ludački. Zastanemo onako opijeni, gledamo se, pogledi nam gore, počem da je ljubim po vratu sve do ramena. Koža joj je kao pliš meka, miriše na apoteku. Ona lagano uzdiše.

Otkopčavam joj mantilic, dugme po dugme. Crni brus iz njega vire dve sočne sise. Jedna s mladežom. Ljubim joj mladež, između sisa, dok rukama otkopčavam brus. Brus pada Ispred mene prelep prizor, dve prelepe dude s roze malim bradavicama. Nežno jezikom pređem preko vrha bradavice. Ljubim je malo, gricem, dok su mi ruke čvrsto oko njenih bokova u strahu da ne ode. Ne dam joj nikud.

Ljubim joj grudi, steže ih, zaronim između njih. Lude me! Osećam kako ona ubrzano diše. Vrhom jezika od duda spuštam se do pupka, kleknem i sve do njenih gaćica. Pomerim gaćice u stranu, prebacim nogu preko mog ramena. I krenem da joj ljubim unutrašnju stranu butina. Sočno i nežno. Sve do njene ribice. Jezik mi šara po njenoj koži. Rukama je držim za guzu. Jezik klizi ka njenoj ribici. Pređem lagano preko nje, jednom pa još jedom. Ona se lagano širi. Vrh moga jezika ulazi u nju, dok su prsti apotekarke u mojoj kosi.

Pocinjem ludački da je ližem. Ona bokovima njiše i trlja se o moju bradu. Duboko jezikom sam ušao u nju. Pravim kružne pokrete. Sve dublje prodirem. Osećam kako dugačko

i duboku uzdiše. Dok mi nokte zabija od strasti, o moja ramena. Njeni sokovi cure niz moj jezik. Osećam njene kontrakcije. Jako se trlja o moje usne. Brzim potezima. Jako se trlja o moje usne. Brzim potezima. Moji prsti takođe zarivaju se u njenu guzu. Stežem je. Ona ubrzava ritam, uzdiše dubogo, jako i glasno. Ribica joj pulsira sve brže i jače, začujem uzdah:

- Aahhhhhh i mm o moj Bože!

Zastanem, par puta joj posisam klitoris za kraj. Ustanem ispavim se oko mojih usana njenu sokovi. Uzme maramicu, obrisa me. Malo se ona i "sredi".

- Za vas smo non-stop otvoreni! - kaže na kraju.

Uzimam lek i odlazim. Zbunjen i srećan. Kiša počinje da pada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti