14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

OPASNA PERVEZIJA Punio mi je sve rupice, pa me poslao kod dečka na dalju obradu

Počeću ovako. Imam 33 godina, bujnu perveznu maštu i ne tako mnogo iskustva. Ova priča je istinita…

Prenoćila sam kod dečka nakon burne noći pune alkohola. Probudila me užasna glvobolja i žeđ. Ustala sam zbacivši njegovu tešku ruku sa sebe i krenula u kupatilo. I baš kad sam pomislila na njegovog cimera shvativši da sam samo u gaćicama i potkošuljici on se pojavio. Upravo je izašao iz kupatila sa malim peškirom oko pojasa. Otreznila sam se kad sam ga videla, izgledao je kao neki grčki bog s tim malim belim peškirom oko kukova. Gledala sam ga kao hipnotisana pogledom ciljajući njegovu batinu koja je već bila ukrućena. Ni sad ne znam šta mi bi ali prišla sam mu, liznula mu donju usnicu prozborivši samo:

- Mmmmm…

Stajao je skamenjen a mene je ta njegova zbunjenost još više napalila pa sam se privila uz njega izazivajući ga svojim kukovima njišući ih levo-desno, osetila sam kako se ukrućuje još više, želela sam da ga osetim u sebi sto pre. U glavi mi je bubnjala pomisao da moj dečko spava tek par metara od nas. A ta navala adrenalina me još više razarila. Peškir je spao, milovala sam tu ogromnu kurčinu dok se pod mojim prstima pretvarao u kamen a onda mu gricnula donju usnicu tako jako da je prokrvarila. Tad se trgnuo, reagovao baš onako kako sam želala!

Zgrabio me tako jako, grubo i uvalio mi svoju ogromnu jezičinu procedivši - kučkicee. Prislonio me uz zid u hodniku tik ispred kupatila, raširio mi noge, zgrabio za guzu i podigao kao perce, obgrlila sam ga svojim dugim nogama i napaljena kao zver procedila:

- Daaajjj mi gaaaa…

Bubnjalo mi je u glavi bradavice su mi se ukrutile a sokovi su tekli iz moje pičkice željne takvog seksa. Ljubio me i lizao po vratu spuštajući se prema grudima. Spustio mi je naramenicu a onda mi grubo uvukao nabreklu bradavicu tako jako da me zabolelo. Vrisnula sam ali on je nastavio da sisa. Pomerio je u stranu moje već mokre gaćice i zabio mi ga tako jako da sam ostala bez daha. Uvalio mi je opet jezik u usta grubo u istom ritmu kao i svoj kurac. Nabijao me jako tako jako da sam udarala glavom u zid svaki put kad bi mi ga zabio. Ulazio je takvom silinom unutra-napolje, unutra-napolje. Dok nisam počela da svršavam vrišteći bez kontrole. A onda me naglo pustio, začepio mi usta rukom skoro me ugušivši dok nisam prestala. Zgrabio me za kosu i povukao na pod. Kleknula sam još podrhtavajući od te eksplozije i još jače želje. A onda mi je uvalio svoju ogromnu kurčinu u usta i nabijao ga do grla. Mislila sam da ću povratiti ali i to me tako snažno napalilo što uopšte nije ličilo na mene. Držao me za kosu i tako mi ga nabijao još par puta gledajući me u oči, a onda sam osetila kako me šprica po grlu pulsirajuci u mojim ustima. Odgurnuo me još napaljenu smeškajući se i pitao:

- Hoćeš još kučkice?

- Hoćuu, hoću joššššššš - zastenjala sam.

Nasmešio se pogledao u pravcu sobe u kojoj je spavao moj dečko.

- Sad je na redu, daću ti ga sutra opet.

Namignuo mi, cmoknuo me u usta, okrenuo se i otišao u pravcu svoje sobe. Ustala sam ošamućena, još ne verujući da se sve to dogodilo. Bila sam pod tušem nekim 20 minuta dok mi se puls nije vratio u normalu. Ušla sam na prstima moj dečko je još spavao, obukla njegovu majicu i uvukla se krevet polako ali ne dovoljno oprezno. Probudio se, pogledao me i poljubio nežno mi uvlačeći jezik tamo gde je pre par minuta bila ogromna kurčina njegovog cimera. Uzvratila sam mu poljubac zlobno se smeškajući. Tad sam otkrila tu kučku u sebi, tu drolju što je dugo spavala. Ta spoznaja me ispunila nekom euforijom, mazno sam se uvijala nudeći mu se pohotno i šapnula mu.

- Razvali me.

Trgnuo se iznenađen, pogled mu se zamutio onaj poznati divljački, pogled životinje. I razvalio me baš! Ni on ne zna šta mu je bilo, što mi je kasnije i rekao, možda voda nije sprala miris seksa s mog tela ni kaladont spermu njegovog cimera iz mojih usta ali jebao me kao nikad. Okrenuo me na stomak, podbacio jastuk koji sam mu poklonila u obliku srca i počeo da liže moju još nabreklu otečenu pičkicu. Nos mu se svako malo zabijao u moju guzu. Želela sam da mi ga zabije i u guzu što sam mu i rekla a on narajcan baš me polizao ko nikad do tad.

Uvlačio je svoj jezik i svoj prst naizmenično u moju guzu. Da sam imala još rupa dala bi mu da me pojebe u sve. I jebao me baš divljački. Tu slatku bol ulazka njegovog kurca u moju guzu nikad neću zaboraviti. Ulazio je i izlazio takvom žestinom da mi je pozlilo od bola i tog slatkog zadovoljstva, držao me za kukove i nabijao na svoj kurac krut kao nikad do tad. Tad sam prvi put imala lančane orgazme. Tresla sam se ko prut u iščekivanju novog, oznojana, malaksala, sve dok nije svršio napunivši mi guzu spermom. Pao je pored mene. Gledao me upitno, sav u čudu ne verujući u ono što se malopre dogodilo. A ja, samo mu se nasmešila.

- Ne pitaj, nisam htela da idem u kupatilo.

Ostala sam da ležim tako, ionako voda ne može da spere svu tu prljavštinu s mene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti