1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

OKRENUO SAM JE KA ZIDU TOALETA! Njeno stenjanje je bilo glasnije od muzike u klubu!

Bilo je to prošlog vikenda na proslavi diplome jednog od mojih kolega sa faksa. Bilo je puno gostiju, velika proslava, puno dobrih koleginica a među njima i predsednica studentskog parlamenta Kristina. Bila je najzgodnija i najlepša od svih prisutnih. Crna haljina sa rezom sa strane tako da se videla lepo sexy nogica, uska, pa se lepo ocrtala i guza koja je predobra i dekolte koji je otkrivao njene velike lepe sise.

Sedela je za mojim stolom pa smo počeli redovno nazdravljati uz svaku pesmu i pričali o periodu srednje škole u koju smo takođe zajedno išli. Oduvek je postojala neka privlačnost između nas ali nikad nismo bili baš bliski već samo poznanici, međutim te večeri se to promenilo.

Nakon par čaša vina i viskija počeli smo pričati o vezama, pa polako došli i do teme seksa. Svi su igrali oko nas pa nas niko nije ni čuo o čemu smo pričali. Stavio sam joj ruku na nogu ispod stola i počeo je maziti. Približila se dosta do mene u toku razgovora i počeli smo se pipkati.

Zatim smo ustali da plešemo uz neku baladu i povremeno sam joj na kratko spuštao ruku na guzu na šta se ona samo smeškala. Počeo sam joj diskretno ljubiti vrat i šapnuo joj da odemo do toaleta. Otišli smo u muški toalet, srećom nikog nije bilo, i zaključali se u jednoj od kabina.

Naslonio sam je na zid i počeo sam je ljubiti. Ljubio sam i lizao njene prelepe sočne usne a ruku joj gurnuo ispod haljine. Počeo sam joj trljati pičkicu preko gaćica i osetio vlažnost. Rekla mi je da nije imala seks od kad je raskinula sa prošlim dečkom i da se u poslednje vreme baš brzo napali. Nismo smeli ostati baš dugo tu da nas neko ne bi provalio pa sam odmah prešao na posao.

Okrenuo sam je ka zidu, naguzio, podigao haljinu i počeo sam joj ljubiti guzu i pljeskati je po njoj. Skinuo sam joj gaćice, privukao ka sebi i gurnuo jezik i vlažnu pičkicu. Počeo sam je lizati i grickati klitoris, gurao joj jezik i prste unutra a ona je tiho stenjala i rekla da što pre krenem da je jebem.

Izvadio sam ga iz pantalona, naguzio je na zid i gurnuo ga u pičku. Počeo sam je dosta jako jebati od pozadi da se previše čulo kako mi jaja lupkaju o njenu pičkicu te sam morao malo usporiti. Zatim sam je okrenuo ka sebi, podigao jednu nogu i počeo je jebati u toj pozi dok sam nastavio ljubiti njene sočne usne.

Videlo se da je baš bila željna seksa, samo je stenjala i lizala me, pričajući samo da ne stajem. Jebao sam je još par minuta i rekao joj da sam jako blizu svršavanju. Počela mi se sve brže nabijati na kurac i onda mi rekla da želi da joj svršim u guzu. Iznenadio sam se jer nikad ga do sada nisam gurnuo u šupak ali mi je rekla da je to baš pali.

Protrljao sam joj malo pičkicu pa sam sokovima koji su curili iz nje malo namazao šupak i gurnuo ga polako unutra. Osetio sam da ću u par sekundi svršiti i nabio sam se skroz u nju a prste sam joj gurnuo u pičkicu. Jebao sam je u guzu još nekoliko sekudni i svršio unutra.

Bio je neverovatan osećaj a uživala je jako i ona. Zatim se spustila i počela mi ga pušiti i lizati glavić onim sočnim usnama. Ljubila ga je i lizala tako dobro da sam imao osećaj da ću ubrzo ponovo svršiti. Počela mi ga je pušiti sve brže i rekla da joj svršim sada u usta.

Uhvatio sam je za glavu i počeo joj duboko nabijati kurac do grla da se počela gušiti ali video sam da je to pali. Nastavio sam je jebati u usta i odjednom ispustio mlaz sperme u nju. Uživa je u tom ukusu i nastavila mi lizati kurac dok ga u potpunosti nije iscedila.

Shvatili smo da smo se zadržali oko 15 minuta u toaletu te smo požurili da se obrišemo i vratimo za sto. Kad smo seli natrag za stolom šapnula mi je da je uživala i da je nakon proslave vodim kući ali da je jebem mnogo duže, celu noć.

To sam i uradio, prespavala je kod mene, jebali smo se još 3 puta u toku noći a trebamo se ponovo videti ovih dana. Ko zna čemu to vodi, ali sex sa njom je stvarno perfektan, uvek je napaljena i željna seksa, prava vatrena cura.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti