Izvor:
16.06.2017 u 17:29
0

MODNI SAVET: Tri letnje kombinacije koje će dodatno podići temperaturu na ulicama! (foto)

Leto je odmah tu iza ugla, temperature rastu, a trend ove sezone je – manje je više, u bukvalnom smislu reči. Što manje garderobe, ali zato što više aksesoara koji će da obogate izgled.

Sveto trojstvo ovog leta su teksas šorts, dobra košulja ili majica i lepršava haljina. Nema nikakve mudrosti i mozganja. Važno je da vam je udobono i da ne prokuvavate.

Prva kombinacija

Letnja kombinacija

U odličnom primeru izuzećemo tanak džemper i umesto njega bismo upotrebili majicu sa visokim sečenjem ili dobru strukiranu košulju koja može da parira suknji sa visokim strukom.

Druga kombinacija

Druga kombinacija je dnevna varijanta koja je odlična ukoliko idete u šetnju ili na piće. Nebitno je da li ste se odlučili za teksas šorts ili suknju, ni u jednom slučaju niste pogrešili.

Treća kombinacija

I na kraju garderoba za izlazak. U suštini, kombinujete isto ono što biste i u toku dana, s tim što teksas jakna, dobar par cipela i aksesoar vade stvar i čine ovu kombinaciju odličnom za veče. Dakle, opustite se i samo kombinujte.

Izvor: Noizz.rs
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter