Izvor: sd.rs
26.05.2023 u 10:32
0

SVE ŠTO JE NJEGOVO VREDI: Još jedan Džordanov dres prodat na aukciji za veliki novac

Dres iz Barselone vredi milione.

Dres reprezentacije SAD koji je Majkl Džordan nosio na Olimpijskim igrama u Barseloni u polufinalnom meču protiv Litvanije prodat je na jednoj aukciji za 3,03 miliona dolara, objavili su američki mediji.

Džordan je u Barseloni predvodio SAD do zlatne medalje na prvom takmičenju na kojem je dozvoljeno NBA igračima da igraju, a u finalu je poražena Hrvatska. Prodaju dresa organizovala je aukcijska kuća “Goldin“

Ovo i nije najveća cena za koju je prodat neki Džordanov dres, jer je u septembru prošle godine nepoznati kupac dao 10 miliona dolara za Džordanov dres Čikago Bulsa koji je lider Čikaga nosio u prvoj utakmici finala NBA.

PLEJ-OF NBA LIGE: Boston juri istoriju, Majami želi da završi posao

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter