Izvor: Tanjug
11.01.2023 u 22:29
1

PARTIZAN PORAŽEN: Crno-beli izgubili na gostovanju od ekipa Makabija

Košarkaši Partizana poraženi su večeras na gostovanju od ekipe Makabija 90:81 (24:13, 22:26, 18:14, 26:28) u okviru 18. kola Evrolige.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bili su Lorenco Braun sa 21 poenom i pet asistencija, dok je Bonzi Kolson dodao 19 poena i sedam skokova.

U ekipi Partizana istakli su se Kevin Panter sa 22 poena i Dante Egzum sa 17 poena.

Partizan je loše otvorio utakmicu, dozvolivši protivniku da postiže lake poene u tranziciji. Makabi je u uvodnim minutima napravio seriju 12:0 i tu razliku održavao do početka druge četvrtine.

OGLASIO SE OBRADOVIĆ PRED MAKABI: „Koncentracija mora da bude na vrhunskom nivou“

U drugoj četvrtini Partizan menja pristup u odbrani kao i u napadu. U finišu prvog poluvremena Panter i Egzum su postigli bitne poene da se smanji prednost protivnika. Drugo poluvreme je otvoreno serijama.

Partizan je imao seriju 9-2 kojom je prišao samo na minus četiri poena.

Potom Makabi odgovara serijom 7-1 i opet beži „crno-belima“ na 10 poena prednosti. Poslednju deonicu obeležile su loše serije šuta za tri poena ekipe Makabija ali je to samo na momente uspeo da iskoristi raspolozeni Avramović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nije uspevao Partizan do kraja susreta da spusti razliku ispod šest poena. Partizan je trenutno na 11. mestu na tabeli Evrolige sa osam pobeda i 10 poraza, dok je Makabi na devetoj poziciji sa 10 pobeda i osam poraza.

U narednom kolu Evrolige Partizan dočekuje Baskoniju, dok ekipa Makabija gostuje Panatinaikosu u Atini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PARTIZAN PORAŽEN: Crno-beli izgubili na gostovanju od ekipa Makabija”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter