Izvor: Alo.rs
13.02.2024 u 21:22
0

NAPETI ODNOSI SAD I IZRAELA: Bajden nazvao Netanjahua kretenom?

Napetost u odnosima američkog predsednika SAD Džozefa Bajdena i premijera Izraela Benjamina Netanjahua ne popušta zbog Netanjahuovog odnosa prema ratu u Gazi.

BAJDEN NE ŽELI DA RAT PRESTANE: SAD dele cilj Izraela da porazi Hamas

Bajden je navodno tri puta za lidera savezničke zemlje rekao da je „asshole“ (šupak, budaletina, kreten), navodi NBC, pozivajući se na tri osobe koje su to čule. Bajden je takođe rekao da mu Netanjahu „pravi pakao“ i da je s njim nemoguće izaći na kraj.

Ministarstvo zdravlja Hamasa juče je objavilo novi crni bilans od 28.473 žrtve, većinom žena, dece i mladih, ubijene u Pojasu Gaze od početka rata. U poslednja 24 sata poginule su 133 osobe, dok su 162 ranjene.

Portparol izraelske vlade Ejlon Levi rekao je na brifingu s novinarima da je tokom rata u Gazi borbena snaga Hamasa prepolovljena, kao i da je više od 12.000 naoružanih militanata ubijeno, dok je veliki broj ranjen ili zarobljen.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter