Izvor: Tanjug
18.06.2020 u 14:50
0

DAČIĆ I LAVROV: Ruski šef diplomatije potvrdio spremnost Rusije da podrži Srbiju

 Srbija je čvrsto opredeljenja za dalji razvoj političkih odnosa sa Rusijom na temelju strateškog partnerstva i obe strane su spremne za njihovo dalje produbljivanje u svim oblastima, kaže ministar spoljnih poslova Ivica Dačić posl satanka sa ruskim šefom diplomatije Sergejom Lavrovom.

OVO MORATE ZNATI

TREĆA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD VLADE SRBIJE!

HRVATSKI MEDIJI: KAKO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ OŽENIO HRVATICU, MAJKU NAJBOLJEG TENISERA SVETA

NOVI TRAG O UBICI MALE MEDLIN: ZASTRAŠUJUĆI DETALJI ISPLIVALI U JAVNOST!

BMW SMRTI ODNEO CELU PORODICU: Doveli sina na operaciju u Beograd i POGINULI!

Na zajedničkoj konferenciji za novinare, Dačić je rekao da zahvaljujemo Rusiji na doslednoj podršci teritorijalno integritetu I suverenitetu i našim naporima da pitanje KiM rešimo mirnim sredstvima, putem dijaloga bez ucena, i bez favorizovanja jedne od strana, posebno kad je reč o zapadnim partnerima.

Dačić je rekao da je Lavrom o tome razgovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i preneo mu neke ruske ocene o pitanjima kako se ponašanje može očekivati i predlozi u daljem toku dijalogu vezano za pitanje KiM.

Lavrov je na pitanje novinara koju informaciju je preneo Vučiću koja ga je zabrinula kada je reč o KiM, rekao da nije prenosio informaciju nego ideje koje “plivaju” u javnom prostoru i da dele istu zabrinutost sa Srbijom.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ČAROBNA BOSANSKA SIRNICA: Originalan recept za najčuveniju pitu na svetu!

AMBASADOR SRBIJE: SRBI MOGU U GRČKU PREKO OVA TRI GRANIČNA PRELAZA!

UŽIVO! NAKON SASTANKA SA LAVROVIM PREDSEDNIK PORUČIO: ŠTITIĆEMO SVOJE INTERESE BEZ OBZIRA NA CENU KOJU MORAMO DA PLATIMO!(VIDEO)

RADE JE NASLUTIO SMRT KROZ LUISOVU PESMU Ovo je porodica koja je poginula u BMW (VIDEO, GALERIJA)

Lavrov je naglasio da je Rusija potvrdila spremnost da i dalje podržava Srbiju po pitanju KiM i naveo da osnovnu ulogu u rešavanju tog pitanja igra Rezolucija 1244 za koju kaže da je očuvala aktuelnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter