11°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

PRETILI SU PIŠTOLJEM, tražili su da PRIZNAM da je moja majka GLAVNI DILER: Samo potpiši i ti si SLOBODNA! (IZA BRAVE, Happy TV)

Golden Rose ad

Dok je policija sa pretresala apartmane na Zlatiboru, u prisustvu Svetlane, Ana je proživljavala pravi pakao u stanici. 

- Sedela sam sama nekih 15 minuta i onda su ušli neki ljudi u civilu - objašnjava Ana. 

- Kasnije sam saznala da su to inspektori za narkotike iz Čačka. Oni su mi rekli da mi je majka uhapšena. Potom su stavili papir pred mene i rekli mi "Ona je uhapšena, a ti samo potpiši ovo i slobodna si da ideš".

- Pitala sam šta da potpišem, a oni su rekli da ne moram ni da čitam, već samo da potpišem. Pogledala sam papir i na njemu je pisalo da ja priznajem da je moja majka glavni diler narkotika i da je organizovala sve. 

Ana nastavlja:

- Bila sam u šoku i nisam mogla da verujem. Odbila sam da potpišem. Oni su nastavili pritisak na mene. 

- Jedan inspektor mi se unosio u facu i drao. Na kraju je izvadio pištolj i počeo da ga vrti na stolu. 

- Kada je to uradio drugi inspektor mu je prišao i pitao ga šta radi i posvađao se sa njim. 

- Kako sam odbila da potpišem stavili su me u samicu koja nije imala prozora. Rekli su mi da ću tu da ostanem 48 sati, ali sam se tu zadržala puna tri meseca. Ta prostorija je bila 2 sa 3 i većinu vremena sam provela ležeći jer nisam imala gde da se pomerim, a ne da šetam. Meni zatovreni prostor stvara veliki strah, a tu sam provela tri meseca u prostoriji prepunoj mrava i prljavštine. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad