Izvor: Kurir.rs
07.06.2023 u 13:46
0

PREDSEDNIK VUČIĆ DOČEKAO PREDSEDNICU INDIJE: Murmu u zvaničnoj poseti, Srbija je druga zemlja koju posećuje otkad je izabrana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je predsednicu Republike Indije Drupadi Murmu, koja boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.

Predsednica Indije boravi u poseti Srbiji do 9. juna, saopštila je pres služba predsednika. Srbija je druga zemlja koju Murmu posećuje otkad je izabrana za predsednicu Indije.

Tanjug/Sava Radovanović

Drupadi Murmu je druga žena predsednica Indije, ali prva osoba koja potiče iz plemena koja se našla na toj funkciji. U politiku je došla nakon što je godinama bila učiteljica, a lični život obeležile su joj brojne tragedije.

„Drupadi Murmu je dokaz da žene mogu sve“, bio je jedan od glavnih naslova u indijskim medijima nakon što je izabrana za predsednicu. A na toj funkciji je nešto manje od godinu dana. U julu prošle godine položila je zakletvu kao 15. predsednik Indije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter