Izvor: Tanjug
27.02.2023 u 14:00
0

SASTANAK ABAZOVIĆA I RAME: Potpisan sporazum o izgradnji mosta na Bojani (FOTO)

Ministri u crnogorskoj vladi u tehničkom mandatu i predstavnici Vlade Albanije potpisali su danas u Podgorici više međudržavnih sporazuma i memoranduma iz više oblasti.

Sporazum o izgradnji mosta na reci Bojani potpisali su premijeri Dritan Abazović i Edi Rama.

ĐUKANOVIĆ U ŽENEVI: „Crna Gora sve svoje susede može da pogleda u oči“

Sporazumi su potpisani nakon zajedničke sednice vlada dveju država, koja je održana u Podgorici, a predsedavali su joj Abazović i Rama.

Međudržavni sporazumi se odnose na izgrađu mosta na Bojani i saradnji u oblasti energetike, plovnosti rekom Bojanom, održivom upravljanju ribarstvom na Skadarskom jezeru, socijalnoj zaštiti, sporta i mladih, kulture, kao i odbrane i zdravlja.

Vlada je ranije danas objavila fotografije o dolasku premijera Rame i ministara u Podgoricu, gde je dočekan uz najviše državne počasti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter