Izvor: Tanjug
02.06.2023 u 08:43
1

MANDIĆ PRUŽIO PODRŠKU SRBIMA NA KIM: „Kosovo i Metohija je srce svakog čestitog čoveka u Crnoj Gori“

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić poručio je sa skupa podrške Srbima na Kosovu i Metohiji u Nikšiću da je KiM ne samo srce Srbije već srce svakog čestitog i poštenog čoveka u Crnoj Gori.

On je na sinoćnom skupu, koji je organizovala koalicija „Za budućnost Crne Gore“, koju čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija i Radnička partija, rekao okupljenima da žele da pokažu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji da imaju podršku naroda Crne Gore.

SRBI I DANAS NA MIRNOM PROTESTU U ZVEČANU: Ne odustaju od svojih zahteva (VIDEO)

Kazao je da su se, po pitanju Kosova i Metohije u Crnoj Gori promenile jedino političke prilike i podsetio je na bivšu vladu DPS-a “koja je priznala nezavisnost južne srpske pokrajine uprkos protivljenju većine naroda u Crnoj Gori“.

“Kosovo ne samo da je srce Srbije već srce svakog čestitog i poštenog čoveka u Crnoj Gori“, rekao je Mandić.

Prisutnima se, pored Mandića, obratio i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević i rekao da Srbima više niko neće pretiti „progonima, pogromima i traktorima, jer smo sada složni, jedinstveni“.

Predsednik opštine Nikšić Marko Kovačević, koji se takođe obratio okupljenima, naglasio je da “Nikšić nije nikada ćutao kada je bilo teško našem narodu na Kosovu i Metohiji”.

„Šaljemo podršku koja treba da osnaži duh i krepkost našeg naroda, koji je ovih dana u teškim mukama, ali i u velikom podvigu na Kosovu i Metohiji“, dodao je Kovačević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MANDIĆ PRUŽIO PODRŠKU SRBIMA NA KIM: „Kosovo i Metohija je srce svakog čestitog čoveka u Crnoj Gori“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter