Izvor: 24sata.hr
15.05.2023 u 15:13
0

BOLJE DA LJULJA NEGO DA ŽULJA: Muškarci sa STOMACIMA bolji u krevetu?

Nije idealan, ali...

Iako mnoge žene, opisujući idealnog muškarca, sanjare o lepotanu isklesanog tela, naučnici tvrde kako je bolje skrenuti pogled prema onima čija telesna građa više nalikuje Homeru Simpsonu.

Naučnici su istraživali vezu između indeksa telesne mase (BMI) te seksualne izvedbe 100 muškaraca koji su priznali da imaju problema sa određenim poteškoćama kad je seks u pitanju u poređenju sa onima koji nisu mogli da se požale na svoj potencijal.

Rezultati su ukazali na činjenicu da  muškarci s višim indeksom telesne mase i većim stomakom u proseku mogu u krevetu da izdrže 7,3 minuta, dok su vitkiji ispitanici jedva mogli da izdrže dva minuta. Razlika od pet minuta je prilično značajna.

Zapravo, otkrili su da će mršaviji momci takođe češće patiti od preuranjene ejakulacije.Tako da onaj lepotan iz teretane zapravo bi mogao da bude mnogo gori u krevetu od nekoga mnogo manje zategnutog ili čak debeljuškastog.

Ovo bi moglo da bude malo razočaranje ako tražite isključivo muškarca s izraženim mišićima i atletskim izgledom.S druge strane, ako ste među onima koji će se teško odupreti kasnonoćnim zalogajima, bićete u dobrom društvu i sigurno nećete osuđivati nečiji višak na stomaku.

Na prvi pogled, ovo deluje kontraintuitivno te se mnogi pitaju nije li i seksualni život odraz uopštenog zdravstvenog stanja, naročito u kontekstu upozorenja o opasnostima debljine.

Naučnici kažu da je ipak kompleksnije od toga.Više sala na stomaku, kažu oni, znači da dotični muškarac sadrži više ženskog polnog hormona estradiola, koji pomaže u sprečavanju orgazma.

Naučnici su čak otišli toliko daleko da su rekli kako muškarci s manje muževnim telima imaju prednost u izvedbi u poređenju sa atletskim tipovima.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter